Період публікації:

від

до

Категорія:

Високу оцінку розбудові Міжнародного центру миротворчості та безпеки дали представники Конгресу США

Опубліковано: Четвер, 13 квітня 2017 

min
max

Міжнародний центр миротворчості та безпеки (МЦМБ) Національної академії сухопутних військ відвідала делегація США. До її складу увійшли конгресмени від різних американських штатів Майкл Деніс Роджерс, Скот Еугін Десжарлейс, Стівен МакКарті Палазо, Ральф Лі Абрахам, Джеймс Едвард Бенкс, група їхніх помічників, військовослужбовців армії США та представників посольства цієї держави в Україні.

Зустрічали іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, керівник «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна» (JMTG-U) полковник ЗС США Девід Джордан та керівництво МЦМБ.

Спершу генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів високим гостям про особливості функціонування та розбудови Центру, а також про здобутки у підготовці українських підрозділів за участі іноземних військових фахівців.

Згодом представники Конгресу США та інші члени делегації особисто познайомились з можливостями МЦМБ, оглянувши навчально-тренувальний комплекс MILES та низку спеціалізованих класів, а також ознайомились з історією та сучасними здобутками Центру, завітавши до музею підрозділу.

Також іноземні гості оглянули результати розбудови Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Так, у містечку «Інженерне» вони побачили результати відновлення низки спеціалізованих класів, солдатської їдальні та гуртожитків для військовослужбовців. Окрім цього, високі гості побачили можливості нещодавно створеного Відділу контролю та безпеки полігону, який за своїм технічним оснащенням відповідає найсучаснішим світовим стандартам. До слова, всі ці об’єкти відремонтовані за активної підтримки ЗС США та, безпосередньо, американського уряду, а також інших країн-партнерів України.

Американські конгресмени дали високу оцінку результатам спільної роботи українських та американських військовослужбовців з відновлення інфраструктури МЦМБ та підготовки підрозділів для ЗС України, а також висловили сподівання щодо продовження та нарощення цієї діяльності.

В свою чергу, начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук висловив представникам Конгресу та  Збройних сил США щиру вдячність за всебічну допомогу та надійну підтримку Українського війська у цей непростий для нашої країни час. А також він запевнив, що керівництво Академії й МЦМБ буде й надалі робити все можливе для підвищення ефективності такої співпраці.

Під час візиту американської делегації на Львівщину з її членами також зустрівся перший заступник Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. Він подякував іноземцям за сприяння у зміцненні обороноздатності України та чималі зусилля Американського уряду щодо забезпечення суверенітету та цілісності нашої країни.

 

Медіа-група Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

Честь і хвала нашим Захисникам Честь і хвала нашим Захисникам Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 13 жовтня сільський голова Володимир Андрущенко, заступник сільського голови Михайло Кравчишин, начальник відділу соціально-гуманітарної політики Марія Васьків, заступник директора з виховної роботи Соломія Крілевич, педагог-організатор Наталія Собчишак та учні Бісковицької школи привітали військовослужбовців...

Переглядів: 536 Коментарів: 0

Відділи освіти

Учнівське самоврядування Дрогобицького ліцею проводить акцію «Подаруймо війську свято» Учнівське самоврядування Дрогобицького ліцею проводить акцію «Подаруймо війську свято» Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Учні Дрогобицького ліцею запрошують усіх небайдужих долучитися до акції «Подаруймо війську свято». Проморолик акції можна переглянути на youtube-каналі ліцею. Термін дії акції – по 14 грудня 2018 року (9:00 - 17:00 год.). Орієнтовний перелік речей для допомоги українським воїнам: засоби гігієни,...

Переглядів: 806 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook