Період публікації:

від

до

Категорія:

Ми за здоровий спосіб життя

Опубліковано: Четвер, 13 квітня 2017 

min
max

З метою популяризації і пропаганди здорового способу життя, попередження шкідливих узалежнень серед дітей та молоді, підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, захворювань на ВІЛ-СНІД в загальноосвітніх навчальних закладах м.Борислава з 03.04. по 10.04.2017 року пройшов Тиждень здоров`я. Упродовж тижня в навчальних закладах проведено багато цікавих і різноманітних заходів з превентивного виховання школярів: виховні години, уроки здоров`я, перегляд відеофільмів про згубний вплив алкоголю, тютюну, наркотиків на здоров`я людини, випуск тематичних стіннівок, плакатів, буклетів. 

Цікавою і змістовною для гімназистів була зустріч з волонтерами соціальної роботи В.Черніком та М.Вороняком з проблеми «Духовне здоров`я – важлива складова моралі людини».

За ініціативи членів міністерства охорони здоров`я учнівського парламенту та вчителя біології Журавчак Л.Б. в   ЗОШ №1 проведено інформаційну годину «Сучасні хвороби людства та шляхи їх попередження». Після заходу школярі переглянули фрагменти  відеофільму, вручили слухачам  власноруч виготовлені буклети – порадники «Ні – шкідливим звичкам!»

         В ЗОШ №3 пройшло ряд цікавих та корисних заходів, спрямованих на формування здорового способу життя. У всіх класах школи пройшов єдиний урок « Моє здоров’я – у моїх руках». Медичний працівник школи провела змістовні бесіди для учнів середньої школи « Гігієна підлітків», учні школи виготовили тематичні стіннівки та плакати. У спортивному залі школи відбулися показові виступи спортивної дитячої школи «Атлант».

        Юний друже! Ти – неповторна особистість. У тебе є мрії, які ти можеш здійснити. Тебе оточують люди, яким ти дорогий і які близькі тобі. Твоє життя, здоров`я – у твоїх руках. Ми віримо в тебе - ти обереш правильний шлях.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Здобутки учнів-членів Малої академії наук м.Борислава Здобутки учнів-членів Малої академії наук м.Борислава Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 14-16 лютого 2020 року у Львові відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Переможцями обласного конкурсу стали і здобули право представляти Львівську область у Києві учениця 10 кл. Східницької ЗОШ І-ІІІ ст. N2 Ірина Рахвал у секції...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Відділи освіти

Заходи до Дня  захисника України Заходи до Дня захисника України Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 14 жовтня  у величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці у м. Бориславі відбулись урочистості з нагоди святкування Дня захисника України,  77-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва. Літературно-мистецькою композицією привітали борців за волю України учні Бориславської ЗОШ...

Переглядів: 394 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook