Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІІ Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку»

Опубліковано: Вівторок, 18 квітня 2017 

min
max

12–13 квітня в м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно із Всеукраїнською екологічною лігою за сприяння Міністерства освіти і науки України  був проведений ІІІ Всеукраїнський форум «Освіта для збалансованого розвитку».

Метою Форуму було обговорення проекту документу «Стратегія сталого розвитку України на період до 2030 року» та завдань освіти щодо її реалізації; сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій; налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва у збереженні довкілля.

В заході взяли участь педагоги загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, науковці, завідуючі кафедрами екології вищих навчальних закладів, керівники дитячих громадських організацій, представники громадських екологічних та природоохоронних організацій, екологічна громадськість України, серед них і методист  КЗ ЛОР  Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Дендюк Наталія Іванівна.

На урочистому відкриті радник Міністра екології та природних ресурсів України Бойченко Олег Климентійович зачитав привітання до учасників Форуму від Міністра екології та природних ресурсів України Семирака Остапа Михайловича.

Під час роботи Форуму були проведені секції, круглі столи, дискусійні майданчики, тренінги та засідання робочої групи.

Методист  КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» взяла участь у роботі секції  ««Позашкільна освіта: надбання та перспективи реалізації Стратегії сталого розвитку» та в обговоренні питання щодо реалізації  принципів освіти для сталого розвитку у позашкільних закладах під час засідання круглого столу «Діяльність громадських організацій, позашкільних закладів в реалізації освіти для збалансованого розвитку».

Також працювала тематична виставка «Екологічна освіта: регіональний аспект», де були представлені науково-методичні розробки, посібники, розробки сценаріїв, розробки занять гуртків і факультативів, як кращі практики діяльності загальноосвітніх, позашкільних та вищих навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій, які працюють у сфері екологічної освіти. На виставці були представлені і «Вісники ЛОЦЕНТУМ» № 1-17.

Учасники Форуму прийняли резолюцію, в якій розроблені основні напрями розв’язання впровадження принципів сталого розвитку в національні освітні програми різних рівнів системи освіти України.

Після закінчення форуму його учасники отримали сертифікат.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Підростає молода наукова зміна….. Підростає молода наукова зміна….. Опубліковано: Вівторок, 02 квітня 2019 28 березня  2019 року на базі  КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Залучення школярів молодшого шкільного віку до дослідницько-експериментальної роботи...

Переглядів: 453 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»  Обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» Опубліковано: Понеділок, 01 квітня 2019 Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» провів 30 березня 2019 року обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» на тему: «Моя мала Батьківщина». В конкурсі взяли...

Переглядів: 536 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook