Період публікації:

від

до

Категорія:

У Стрептівському НВК Кам’янка-Бузького району проходив тиждень духовності

Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 

min
max

Кожного дня, перед уроками,розпочиналася спільна молитва учнів та вчителів у різних наміреннях. Під час тижня духовності до учнів приходив настоятель церкви Св. Косми і Дем'яна о. Михайло Кузьмінський. Священик старався донести до свідомості усіх присутніх те,якими важливими у нашому житті є молитва і прощення.

Починаючи від першого тижня Великого посту наші школярі беруть активну участь у церковних богослужіннях. Щоп'ятниці вони читають у храмі Хресну дорогу,на яку збираються жителі села.

А ще Стрептівські школярі долучилися до участі у Хресній дорозі,якою йшли жителі нашого села під проводом о.Михайла Кузмінського,які відвідують недільну школу при церкві,несли ікони із зображенням стацій мук Господніх,разом з усіма парафіянами молилися та розважали над страстями Божими.

Дякуємо нашим духовним провідникам за те,що вони дбають аби ми зростали у Божій мудрості і жили із Божими заповідями.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook