Період публікації:

від

до

Категорія:

Великодні дзвони

Опубліковано: Неділя, 30 квітня 2017 

min
max

20 квітня 2017 року в  Липівкському  ДНЗ  «Берізка»  відбулася розвага «Великодні дзвони» для вихованців дитячого садка за участю школярів Липівської ЗОШ.Підготувала та провела розвагу музичний керівник ДНЗ, вчитель музики Липівської ЗОШ Денис О.В.

Метою дійства було продовжувати знайомити дітей з традиціями українського народу під час святкування Пасхи, виховувати любов та повагу до народних звичаїв України.

Діти, вдягнуті у святкові вишиванки, згадували, як провели Великодні свята вдома. На святі лунали великодні пісні, веснянки, гаївки, діти виразно декламували вірші, активно приймали участь у конкурсах, іграх. Учні школи показали цікаву виставу «Подорож Писанки». Позитивні враження всім повернули святковий настрій Великодніх свят.

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 Найбільший і найцінніший скарб кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу. Наша мова- це той дар , з якого виростаємо й завдяки якому маємо велике право та гордість називатися українським народом. 21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови. З метою розширити і поглибити...

Переглядів: 861 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 ЗДО "Берізка" знову запрошує батьків на акцію "Тату, почитай мені!" Дітки із задоволенням слухають казку, яку читає не вихователь, а рідний татусь або мама. Це найпрекрасніше , коли дитина пишається своїми батьками, коли її переповнює гордість за свого тата.

Переглядів: 873 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook