Період публікації:

від

до

Категорія:

Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських лісництв

Опубліковано: Середа, 03 травня 2017 

min
max

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства визначило переможців обласного конкурсу учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Визначали переможців спільно з Львівським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та Департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львівською обласною організацією товариства лісівників України за участі викладачів Національного лісотехнічного університету України.

У конкурсі змагалися 19 учнівських лісництв із 14 районів області (Бродівського, Буського, Городоцького, Дрогобицького, Жовківського, Золочівського, Миколаївського, Перемишлянського, Пустомитівського, Радехівського, Самбірського, Сколівського, Старосамбірського, Яворівського) та міста Червонограда.

У конкурсі учнівські лісництва представили виставку досягнень учнівських лісництв, творчий звіт-презентацію учнівських лісництв та відкритий захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства.

За рішенням журі конкурсу визначили переможців учнівських лісництв, яких нагородили грамотами, кубками і призами Департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

Зі списком призерів можна ознайомитись тут.

Немає коментарів

Схожі статті:

Старшокласників запрошують до участі у Всеукраїнський творчий конкурс «Слово про Україну» Старшокласників запрошують до участі у Всеукраїнський творчий конкурс «Слово про Україну» Опубліковано: Четвер, 14 лютого 2019 27 лютого на базі Юридичного факультету Національного авіаційного університету відбудеться Всеукраїнський творчий конкурс «Слово про Україну». Метою Конкурсу є формування національної свідомості та відповідальності за долю України; виховання любові до рідної землі, її історії; культивування бережливого...

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Львівські школярі можуть взяти участь у конкурсі та запросити до себе полярників, що зимували в Антарктиді Львівські школярі можуть взяти участь у конкурсі та запросити до себе полярників, що зимували в Антарктиді Опубліковано: П`ятниця, 12 жовтня 2018 Розпочався новий конкурс для українських школярів під назвою «Запроси полярника до себе!». Його проводить Національний антарктичний науковий центр спільно з МОН у межах освітнього проекту «ANTARCTIDA Terra Australis Incognita – Вчора, Сьогодні, Завтра». Щоб долучитися до конкурсу, школярам потрібно...

Переглядів: 378 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook