Період публікації:

від

до

Категорія:

Цікава зустріч

Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 

min
max

Цікава зустріч 28 квітня 2017 року у Тростянецькому НВК відбулася цікава зустріч з лірником, кобзарем Лайошем Молнаром. Це яскрава, неординарна, творча особистість.

Гість ділився роздумами, враженнями, розповідав про себе, виконував народні думи, балади, канти, майстерно передавав слухачам свої емоції та почуття. Директор НВК Мар’яна Богданівна Герус висловила щиру вдячність гостю за те, що вихованці побачили і почули вживу лірника та кобзаря. Учні гарячими оплесками подякували Лайошу Молнару.

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook