Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина є лідером із відкриття опорних шкіл в Україні, - Лілія Гриневич

Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 

min
max

Львівська область лідирує у відкритті опорних шкіл в Україні. Таких в області є вже 24. Про це заявила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час прес-конференції у межах робочої поїздки на Львівщину.

«Саме опорні школи мають стати осередками отримання якісної середньої освіти», - зазначила Лілія Гриневич.

З наступного навчального року в 100 школах країни буде здійснюватися пілотування проекту концепції нової української початкової школи.

До старту нової школи у 2018 році буде створено освітню он-лайн платформу, де будуть розміщені дистанційні курси й сучасні освітні матеріали з основних предметів. Школи зможуть конструювати власні навчальні плани.

«Школа повинна не тільки давати знання, а й вміння ці знання застосовувати та формувати цінності, що допоможуть відрізнити правду від брехні та критично сприймати інформацію», - зазначила Міністр освіти.

Також у новому навчальному році перепідготовку пройдуть більше 22 тисячі вчителів початкових класів.

Нагадаємо, сьогодні, 12 травня, Лілія Гриневич також взяла участь у відкритті Всеукраїнської наради керівників органів управління освітою обласних та Київської міської державних адміністрацій, у межах якої, зокрема, презентувала стандарти нової початкової школи.

Немає коментарів

Схожі статті:

Уряд розпочинає програму оновлення української школи, питання інвестування в освіту залишається пріоритетом, - Володимир Гройсман Уряд розпочинає програму оновлення української школи, питання інвестування в освіту залишається пріоритетом, - Володимир Гройсман Опубліковано: Вівторок, 15 серпня 2017 Уряд України в рамках реалізації п'яти ключових реформ держави розпочинає пілотні проекти загальнодержавної програми «Нова українська школа» і залишає в числі пріоритетів інвестування в освіту та подальше збільшення зарплат українських вчителів. Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман...

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Майже 90 % українців цікавляться реформою Нової української школи – результати дослідження Урядового контактного центру Майже 90 % українців цікавляться реформою Нової української школи – результати дослідження Урядового контактного центру Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Більшість українців обізнані щодо реформування шкільної освіти і концепції НУШ. Про це свідчать результати дослідження «Нова українська школа: сприйняття населенням», проведеного Урядовим контактним центром напередодні нового навчального року. Переважна більшість опитаних – 87,6 % – відповіли, що...

Переглядів: 646 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook