Період публікації:

від

до

Категорія:

Двоє дітей із Львівщини стали переможцями Всеукраїнського творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (фото)

Опубліковано: Середа, 17 травня 2017 

min
max

Двоє талановитих дітей із Львівщини перемогли у Всеукраїнському творчому конкурсі «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Офіційне нагородження призерів фінального етапу змагань відбулося днями у Києві.

Журі конкурсу обирало кращі малюнки та твори декоративно-прикладного мистецтва з-понад 200 робіт. Учасниками третього заключного етапу змагань стали призери обласних відборів. Переможців визначили у трьох вікових категоріях.

Серед найменших учасників перше місце у конкурсі отримав вихованець ДНЗ № 168 м. Львова Дем’ян Штангрет. Робота хлопчика – яскрава розвиваюча книжечка «Абетка безпечного руху для малюків» – найбільше сподобалася журі.

А у старшій віковій групі перше місце отримала 17-річна Діана Данчук з Радехівського району, учениця Лопатинської ЗОШ. Юна художниця втілила у своєму малюнку дуже просту, але надзвичайно важливу думку: «Безпека на дорозі – у твоїх руках». Реалізувати цю ідею дівчинці допомагала сестричка – 17-річна Ілона, тому на офіційне нагородження у Києві школярки поїхали разом із мамою.

Організатори конкурсу влаштували для переможців справжнє свято, тож діти повернулися додому не лише з дипломами та подарунками, але й отримали чимало неймовірних та позитивних вражень від поїздки до столиці.

За інформацією відділу ЗБДР та СЗ управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області

Немає коментарів

Схожі статті:

Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Учениці Горішненської школи – переможці конкурсу «Новорічна композиція» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Учениці Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району Бас Христина та Вітрова Ліля взяли участь у районному конкурсі «Новорічна композиція». Ялинкова прикраса, зроблена руками дівчаток, отримала перше місце і автоматично діти стали учасниками обласного конкурсу, звідки привезли ІІІ місце. Вітаємо...

Переглядів: 532 Коментарів: 0

Відділи освіти

Протидія булінгу, безпека на дорозі та в школі – триває конкурс фото і відеоробіт серед школярів «Безпечна країна» Протидія булінгу, безпека на дорозі та в школі – триває конкурс фото і відеоробіт серед школярів «Безпечна країна» Опубліковано: П`ятниця, 12 липня 2019 В Україні триває конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна». Долучитися можуть учні та вихованці закладів освіти – як індивідуально, так і колективно. Вікових обмежень щодо участі в конкурсі немає. Конкурс проходитиме за двома темами: Молодь за безпеку дорожнього руху; Протидія...

Переглядів: 2335 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook