Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодь Львівщини представить свої проекти на «Форумі Ідей»

Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 

min
max

Цими вихідними, 20-21 травня, у приміщенні Українського католицького університету відбудеться масштабний захід для активної та ініціативної молоді Львівської області – «Форум Ідей».

«Форум Ідей» – це підсумок обласного проекту «Ідея змінює країну», який тривав упродовж березня-травня 2017 року. У межах проекту організували близько 50 зустрічей та провели тренінги для більш ніж 1 500 молодих людей Львівської області. У кінці кожного тренінгу учасники заповнювали анкети із власними ідеями.

За результатами поданих аплікаційних форм відібрали понад 30 кращих ідей, які учасники будуть представляти на Форумі. Протягом двох днів молодь матиме можливість поспілкуватися з успішними людьми, вивчити основи проектного менеджменту та взяти участь у практичних сесіях, які допоможуть їм вдосконалити та належним чином презентувати свої проекти.

Гості Форуму: Олег Синютка – голова Львівської облдержадміністрації; Тарас Прокопишин – керівник проекту «The Ukrainians»; Катерина Полякова – блогер порталу ГУРТ, координатор міжнародних проектів; Галина Онишко – Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS); Тарас Репицький – ГО «Інститут Суспільних Ініціатив», засновник Львівської Моделі ООН.

Форум відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Козельницька, 2а.

До участі запрошуються представники засобів масової інформації.

З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням.

Організатори: департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО Спілки Української молоді в Україні, Український католицький університет та Львівський обласний молодіжний центр.

Контактна особа: Софія Курман, 068-51-21-268.

Немає коментарів

Схожі статті:

Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Опубліковано: Середа, 08 листопада 2017 Програма з соціальної педагогіки Українського католицького університету проводить конкурс соціальних ідей. До участі запрошують активну молодь віком 14-17 років. Конкурс відбувається в три етапи. На першому етапі потрібно розказати про ідею, яку хочеш реалізувати у своїй громаді (місті, селі, селищі,...

Переглядів: 897 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

У березні на Львівщині стартує цикл тренінгів для молоді «Ідея змінює країну» У березні на Львівщині стартує цикл тренінгів для молоді «Ідея змінює країну» Опубліковано: Вівторок, 14 березня 2017 Упродовж березня-травня молодь Львівщини запрошують на цикл тренінгів «Ідея змінює країну». Програма включатиме інтерактивне навчання, лекції та групові вправи, які дадуть змогу учасникам створити власну креативну ідею та знайти можливості її практичного втілення. Лекторами та тренерами заходів будуть...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook