Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

Вже традиційно Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня, що спонукає, насамперед, до формування відповідних основ наукового світогляду, творчого ставлення до праці та глибоких професійних і загальних знань.

Чергова зустріч з винахідниками та раціоналізаторами України відбулася в Львівському вищому професійному училищі дизайну та будівництва. Цей захід зібрав велику кількість учнів, які цікавляться новітніми технологіями в кулінарії.

Зустріч розпочала кандидат технічних наук Львівського навчально-наукового центру професійної освіти національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Лідія Василівна Сліпчишин, яка наголосила на необхідності розвитку технічної творчості в сучасному українському суспільстві.

Заступник директора з НМР Будинку техніки Богдан Петрович Бойко розповів про важливість залучення молоді до науково-технічної творчості, оскільки вона сприяє всебічному розвитку особистості учнів.

Аспірант Львівського навчально-наукового центру професійної освіти національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Марина Василівна Мелько розповіла про інновації, які використовуються в кулінарії як в Україні, так і за кордоном, зокрема у Франції, Італії, США, Китаї та Японії.

Практичний психолог Будинку техніки Оксана Іванівна Сайка акцентувала увагу учнів на психологічному та екологічному факторах в сучасному харчуванні.

Зустріч завершилась демонстрацією фільму про найвідоміших українських винахідників. Захід викликав зацікавлення в учнівської молоді, яка активно вела діалог з доповідачами.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва за якісні умови для проведення зустрічі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський державний Будинок техніки продовжує діалог з обдарованою молоддю ПТНЗ (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує діалог з обдарованою молоддю ПТНЗ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 Уже традиційно Львівський державний Будинок техніки проводить із учнями ПТНЗ освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Ці заходи сприяють розвитку технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня. Раціоналізація та винахідництво допомагають покращенню фахової...

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог з обдарованою учнівською молоддю ПТНЗ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 23 грудня 2016 Підвищити продуктивність праці у виробництві можна, застосовуючи нову техніку та технології. Проте в усіх випадках важливим засобом прогресу стає винахідництво та раціоналізація, за рахунок яких вдається досягти значної економії, підвищити продуктивність праці та рівень якості продукції. Вже традиційно,...

Переглядів: 1148 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook