Період публікації:

від

до

Категорія:

Найбільш масштабний урок англійської мови буде проведений одночасно в понад 55 місцях по всій Україні

Опубліковано: Понеділок, 23 травня 2016 

min
max

Британська Рада з радістю підтримує ініціативу організації «Go Global» у співпраці з Посольством США та Американським домом у Києві встановити новий світовий рекорд Гіннеса і провести найбільший мовний урок у світі. На підтримку Року англійської мови в Україні 28 травня 2016 року о 13.00 під час Днів Америки у Львові відбудеться ця історична подіяі. По Україні одночасно пройде один і той самий інтерактивний урок англійської мови. Британська Рада у свою чергу організовує одне із таких занять у своєму офісі в Києві. Спроба світового рекорду буде наживо транслюватися в Інтернеті для тисяч охочих українців на веб-сайті http://uaspeaking.org/go-record/.

«Це чудова нагода привернути увагу громадськості до важливості вивчення англійської мови. Ми впевнені, Україна може побити поточний світовий рекорд в проведенні найбільш масштабного мовного уроку і показати світові свою відданість ідеї інтернаціоналізації наступного покоління», – відзначає Саймон Вільямс, директор Британської Ради в Україні.

Наразі світовий рекорд у категорії «Найбільший мовний урок» становить 6287 учасників, і ми можемо його подолати! Скористайтеся веб-сайтом http://uaspeaking.org/go-record/ або сторінкою Фейсбуку https://www.facebook.com/events/1033961270030950/, щоб дізнатись, як можна взяти участь у цьому заході, організувати приміщення для нього або знайти найближче до вас місце його проведення. #UAspeakingEnglish

У рамках уроку пройдуть конкурси «Найстарший учасник», «Наймолодший учасник», «Найкраще фото», «Найбільш творче використання логотипу Україна Speaking», «Найбільш незвичайне приміщення» і «Найбільше приміщення за межами Львова». Буде вручено призи. Детальніше про конкурси та вимоги до рекордів Гіннеса: http://uaspeaking.org/go-record//.

За додатковою інформацією звертайтеся до Анастасії Романик, менеджера проекту «Рік англійської мови в Україні»:

Електронна пошта: anastasiya.romanyk@britishcouncil.org.ua

Тел.: +380 44 490 5600

Веб-сайт: http://www.britishcouncil.org.ua/en/year-of-english

Британська Рада – міжнародна організація Сполученого Королівства із культурних відносин та освіти. Ми створюємо можливості для розбудови міжнародних зв’язків між Британією та іншими країнами та вибудовуємо довіру між людьми по всьому світу.

Ми є глобальною організацією, що має 190 представництв у 110 країнах, де працює понад 7000 людей. Ми ведемо діяльність у сферах мистецтва, вивчення англійської мови, освіти та розбудови суспільства.

В Україні ми працюємо, щоб підтримати її вибір на Європейську інтеграцію та амбіції країни у розвитку міжнародної співпраці, з метою розбудови кращого, більш безпечного і процвітаючого суспільство. Ми прагнемо зробити Великобританію партнером України у процесі реформування системи освіти і активізації культурної сфери. У наших програмах беруть участь близько 2 млн. українців щорічно.

Ми – британська благодійна організація, яка підпорядковується Королівській Хартії. Державне фінансування складає менше 25% нашого обороту, який у минулому році склав £781 млн. Інші джерела доходів Британської Ради – плата за отримання освітніх послуг від клієнтів по всьому світу, а також розвиток контрактних і партнерських відносин з державними та приватними організаціями. Вся наша робота полягає в реалізації нашої благодійної мети і підтримує процвітання й безпеку у Великій Британії й у всьому світі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ  «Левеня» Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 11 лютого 2020 року для учнів 2-Б класу I відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пройшла вікторина з англійської мови «Fun English». Метою заходу було поглибити та закріпити знання учнів з вивчених тем; розвивати логічне мислення, швидкість,...

Переглядів: 1106 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Лепбук «My Family” Лепбук «My Family” Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Лепбук «My Family” Незамітно пролетів час і нушенята КЗ ЛОР Бориславської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. завершили вивчення ще однієї теми з англійської мови «My Family”. Підсумковий урок , який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І.пройшов весело та жваво. Для кращого...

Переглядів: 770 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook