Період публікації:

від

до

Категорія:

На Дрогобиччині у пришкільному таборі 60 дітей поєднували відпочинок з вивченням англійської мови

Опубліковано: П`ятниця, 24 Червня 2016 

min
max

У Підбузькому навчально-виховному комплексі І-ІІІ ст. Дрогобицького району завершив роботу літній англомовний табір «Sunflower» («Соняшник»). Пришкільний табір став для дітей унікальною можливість поєднати приємне і корисне: добре відпочити і розвинути комунікативні навички з англійської мови.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.

У таборі відпочили до 60 дітей різного віку, з якими працювали вчителі англійської мови. Учні з радістю влилися в роботу табору – обирали назви загонів, складали девізи, малювали емблеми, розучували пісні.

Кожен день розпочинався із мовної та фізичної розминок. Більшість часу займала комунікативна діяльність – лексичні ігри, спілкування, тематичні заходи, презентації. Цікавими для дітей були екскурсії на завод мінеральних вод, на базу відпочинку «Карпати», де учні дізналися про промисловість та життя рідного селища.

Весело проходив відпочинок на природі, ігровому майданчику, стадіоні. Старші учні вчили молодших грати футбол та волейбол. Діти разом з учителями розучували англійські табірні пісні, проводили дидактичні ігри, конкурси, переглянули відеофільми та презентації різного рівня складності про Лондон, Великобританію, королівську сім’ю, британські традиції й освітню систему. Після перегляду провели вікторину, де чудові знання показали учні загонів «Smile», «Stars», «Olimpians» та «Rainbow».

Завершенням роботи табору став концерт. На ньому учні презентували професії, декламували вірші, співали пісні та інсценізували казки «Ріпка» та «Теремок» англійською мовою.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Дрогобиччині успішно працює англомовний табір для дітей На Дрогобиччині успішно працює англомовний табір для дітей Опубліковано: Середа, 15 Червня 2016 На базі Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. Дрогобицького району нещодавно розпочав роботу англомовний табір. Для роботи в таборі, який працює в рамках міжнародного проекту Go Global, школа прийняла волонтера з Угорщини Кінгу Сабо. Команда вчителів іноземних мов разом із волонтеркою ретельно продумують завдання...

Переглядів: 4150 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

У Буському районі успішно працює англомовний табір для дітей У Буському районі успішно працює англомовний табір для дітей Опубліковано: Четвер, 09 Червня 2016 В Олеській ЗОШ I-III ступенів Буського району нещодавно запрацював англомовний табір під назвою «English Language Land». Школярів намагаються зацікавити інтенсивніше вивчати іноземні мови та сприяти самостійній підготовці вдома. За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександри...

Переглядів: 4228 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook