Період публікації:

від

до

Категорія:

British Council in Ukraine приймає заяви на участь у програмі для міжнародних відділів українських вишів

Опубліковано: Середа, 07 вересня 2016 

min
max

Британська Рада в Україні запрошує керівників та співробітників міжнародних відділів та центрів українських університетів до участі у програмі «Міжнародний відділ університету: кращі практики». Кінцевий термін подачі заявок – 14 вересня 2016 року.

Програма проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України і спрямована на професійний розвиток та підвищення компетентності співробітників відділів міжнародних зв’язків українських університетів.

Вона складатиметься з двох модулів, кожен з яких триватиме по два дні. Модулі проводитимуться у чотирьох містах – Києві, Харкові, Одесі та Львові. Кожен модуль – невід’ємна частина програми, тому учасники повинні взяти участь в кожному з них.

Участь у програмі – безкоштовна, проте організатори зазначають, що всі транспортні витрати та витрати на проживання покриваються за рахунок учасників програми.

На сайті British Council in Ukraine наголошують, що аплікаційні форми мають бути заповнені англійською мовою та надіслані електронною поштою до Відділу освітніх програм Британської Ради в Україні: UA_IHE@britishcouncil.org.ua з позначкою «International Offices Programme» в темі повідомлення.

Ознайомитись зі змістом програми, а також скачати аплікаційну форму можна за посиланням на сайті British Council in Ukraine.

За матеріалами British Council in Ukraine

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3011 Коментарів: 0

Вища освіта

Як отримати дублікат документа про вищу освіту – роз’яснення МОН Як отримати дублікат документа про вищу освіту – роз’яснення МОН Опубліковано: Середа, 04 вересня 2019 Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку з численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат...

Переглядів: 703 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook