Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщину відвідали діти із Луганщини (фото)

Опубліковано: Четвер, 22 лютого 2018 

min
max

На запрошення соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» до Львова на триденний відпочинок приїхала група дітей із Луганської області.

Розпочали малюки із Луганщини свій триденний тур відвідинами найбільшого спортивного об’єкта міста – стадіону «Арена Львів». Тут для них відчинили двері і конференц-зал, і музей, і переодягальня для футболістів. Діти мали можливість відчути себе справжніми футболістами.

Після цікавої екскурсії стадіоном на дітей чекав наступний етап їхньої активної мандрівки. Зокрема, маленькі гості завітали до розважального центру, де, одягнувши ковзани, вийшли на лід – спробувати себе в ролі фігуристів.

Також на дітей у Львові чекала і ціла низка інших розваг. Зокрема, в перший день перебування в місті малеча побувала на творчих майстер-класах.

У наступний день перебування діти відкрили для себе всю красу одного із найкращих театрів – Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької. Також на малюків чекав перегляд цікавого виступу акробатів, жонглерів та клоунів у Львівському державному цирку.

Сповнені позитивними враженнями дітлахи повернулася на рідну Луганщину.

Немає коментарів

Схожі статті:

Діти захисників України із Сколівщини безкоштовно відвідають дельфінарій «Оскар» Діти захисників України із Сколівщини безкоштовно відвідають дельфінарій «Оскар» Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 Дітки учасників АТО зі Сколівського району безкоштовно відвідають Розважально-оздоровчий комплекс із дельфінами «Оскар» та переглянуть виступи морських жителів. Представники дельфінарію надали сертифікати для малюків під час акції «Зігріті добром» від соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну»,...

Переглядів: 913 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На Львівщині діти учасників АТО отримали солодкі частунки (фото) На Львівщині діти учасників АТО отримали солодкі частунки (фото) Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 В межах співпраці благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» та благодійної організації «Київський благодійний фонд «Фудбенк» діти учасників АТО із Львівщини отримали солодкі частунки. Також організатори передали солодощі дітям, які проживають у Донецькій та Луганській областях. 240 ящиків...

Переглядів: 1006 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook