Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти з Авдіївки, які святкували Різдво у Дрогобичі, повернулися додому (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 13 січня 2017 

min
max

З Дрогобича до рідної Авдіївки повернулися 26 дітей та 4 педагогів, які ще 5 січня приїхали святкувати Різдво у Дрогобичі.

Впродовж усіх днів діти перебували у сім’ях дрогобичан. Юні авдіївчани побували на екскурсіях у Дрогобичі та Львові, відвідали садибу Івана Франка в с. Нагуєвичі, брали участь у святкуваннях Різдва на площі Ринок у Дрогобичі, побували у гірськолижному комплексі «Буковиця».

Перед від’їздом у Мармуровій залі Дрогобицької міської ради відбулася зустріч дітей та педагогів з Авдіївки з міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою, його заступником Василем Качмарем та депутатом обласної ради Василем Масним.

Спершу міський очільник поцікавився враженнями дітей від перебування на Галицькій землі, зокрема від святкування Різдва у Дрогобичі.

Відтак, Тарас Кучма побажав гостям миру на сході України і відзначив, що на Сході, Заході, Півночі та Півдні – єдиний український народ і Україна у нас – одна. Також міський голова висловив побажання, щоб зв’язок, який вдалося налагодити між Дрогобичем і Авдіївкою, не переривався.

Від імені гостей також прозвучали слова подяки за теплий і дружній прийом. Одна з педагогів зізналася, що перед поїздкою батьки дітей були збентежені тим, що їхні діти їдуть на Західну Україну, але після прийому дрогобичанами та святкування Різдва у Дрогобичі вони тепер розуміють, що ці занепокоєння були безпідставними. На згадку про Авдіївку керівництву міста діти подарували сувеніри та символіку рідного міста.

У кінці зустрічі кожній дитині та педагогам Тарас Кучма також вручив подарункові пакети зі солодощами, сувенірами, фотоальбомами про Дрогобич.

Джерело: IA ZIK

Немає коментарів

Схожі статті:

Сьогодні до Львова на відпочинок приїдуть діти із Донеччини Сьогодні до Львова на відпочинок приїдуть діти із Донеччини Опубліковано: Середа, 04 січня 2017 У рамках освітньо-культурного Проекту «Схід і Захід разом» у середу, 4 січня, до Львова на різдвяний відпочинок приїдуть діти з м. Ясенувата Донецької області. Про це повідомили в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації. «До Львова на Різдвяну феєрію...

Переглядів: 2039 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Діти з Дніпра провели новорічно-різдвяні канікули в Дрогобичі Діти з Дніпра провели новорічно-різдвяні канікули в Дрогобичі Опубліковано: Середа, 18 січня 2017 15 дітей з опікунами із міста Дніпро провели новорічно-різдвяні канікули у Дрогобичі. Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на прес-службу Благодійного фонду «Карітас СДЄ УГКЦ», який опікувався гостями, організовував для них різні атракції. Дітей гостинно прийняли місцеві сім’ї, які створили...

Переглядів: 2308 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook