Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти з Дніпра провели новорічно-різдвяні канікули в Дрогобичі

Опубліковано: Середа, 18 січня 2017 

min
max

15 дітей з опікунами із міста Дніпро провели новорічно-різдвяні канікули у Дрогобичі.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на прес-службу Благодійного фонду «Карітас СДЄ УГКЦ», який опікувався гостями, організовував для них різні атракції.

Дітей гостинно прийняли місцеві сім’ї, які створили комфортні умови для проживання. У цих родинах дніпровці мали змогу познайомитись із галицькими традиціями.

«Ці 10 днів були насиченими цікавими заходами: молитва, літургія, різноманітні майстер-класи, прогулянки та поїздки містами Дрогобич, Трускавець, Східниця, Борислав, Львів, відвідини зоопарку «Лімпопо» у Меденичах та багато іншого», - зауважила речниця «Карітасу» Уляна Яжик.

«Мені дуже сподобалось місто Львів, тут затишно і красиво. Архітектура цікава. Я радію, що приїхав на канікули до Дрогобича у Благодійний фонд і маю можливість побачити все це на власні очі. А ще мені припали до душі ваші традиції, особливо колядники. Думаю, що відтепер ми вдома готуватимемо кутю, бо рецепт я вже знаю», - поділився враженнями Крістіан.

«Я хочу приїхати до вас знову. Мені сподобалась Східниця, там ми катались на санчатах і веселились. А також ми з друзями ходили щедрувати по кабінетах у «Карітасі» – я запам’ятаю це надовго», - розповідає Матвій, 9 років.

Не можна було приховати дитячі та й дорослі емоції, коли наближався час від’їзду. Опікуни із сльозами на очах щиро дякували родинам, які їх приймали, і, натомість, запрошували у гості. Усі залишились задоволеними від отриманих нових відчуттів та вражень.

У «Карітасі» щиро подякували усім, хто долучився до створення таких веселих канікул для діток зі Сходу.

Джерело: IA ZIK

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Діти з Авдіївки, які святкували Різдво у Дрогобичі, повернулися додому (фото) Діти з Авдіївки, які святкували Різдво у Дрогобичі, повернулися додому (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 січня 2017 З Дрогобича до рідної Авдіївки повернулися 26 дітей та 4 педагогів, які ще 5 січня приїхали святкувати Різдво у Дрогобичі. Впродовж усіх днів діти перебували у сім’ях дрогобичан. Юні авдіївчани побували на екскурсіях у Дрогобичі та Львові, відвідали садибу Івана Франка в с. Нагуєвичі, брали участь...

Переглядів: 2206 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Діти з Луганщини по-галицьки відсвяткують Різдво на Львівщині Діти з Луганщини по-галицьки відсвяткують Різдво на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 06 січня 2017 У четвер, 5 січня, на Львівщину приїхали 36 дітей та п’ятеро дорослих з Луганщини, зокрема з Білокуракинського та Станично-Луганського районів. На Галичині вони святкуватимуть Різдво. Про це інформує прес-служба Львівської облради. Зокрема, друзі зі Сходу проведуть свята на Бродівщині, де проживатимуть...

Переглядів: 2090 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook