Період публікації:

від

до

Категорія:

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації до освітян Львівщини

Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 

min
max

Шановні освітяни!

У ваших руках, без перебільшення, – наше майбутнє, адже саме ви виховуєте і навчаєте наших дітей.

Освіта і ЗМІ, як зауважила Оксана Забужко, – два найважливіших ресурси у формуванні картини світу. Сьогоднішня ситуація у Криму та на Сході нашої країни переконливо довела слушність цього твердження. Війна за уми і душі є не менш запеклою і важливою, ніж за території.

Протягом тривалого часу нам нав’язували стереотипи про непереборні розбіжності між східними і західними областями країни, спекулювали на мовному питанні, героїзували і демонізували різних історичних героїв. Тому одним із своїх першочергових завдань я визначив протистояти цим міфам, довести, що ми, українці, – єдиний народ, що наша країна – неподільна і суверенна. Це завдання вдалося реалізувати у проекті співпраці із західними областями «Змінимо країну разом!». І першою категорією його учасників стали саме вчителі – провідники і творці національної свідомості майбутніх поколінь.

Радію, що ви продовжуєте цю ініціативу, підтримуєте дружні і професійні стосунки з колегами з Луганщини. Сьогодні ви вирушаєте не тільки за новим педагогічним досвідом – ви прокладаєте дорогу від серця до серця довжиною в життя.

Дякую за ваш щоденний героїчний подвиг на освітянській ниві, за активну громадянську позицію та відданість обраній справі!

Зичу усім вам, дорогі освітяни, наснаги, нових професійних і творчих звершень, особистого щастя і мирного неба! Єдність нашої країни не у словах – вона у наших справах! Вірю, що ми змінимо країну разом!

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

ЮРІЙ ГАРБУЗ

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Педагоги Луганської області поділилися своїми враженнями від побаченого на Львівщині Опубліковано: П`ятниця, 05 травня 2017 Впродовж 26 квітня – 2 травня на Львівщині з робочим візитом перебувала делегація освітян Луганської області, які приїхали до Львова для обміну досвідом і вивчення кращих практик у шкільній освіті. За цей час делегація відвідала навчальні заклади Самбірського і Городоцького районів. Керівники органів...

Переглядів: 996 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцього районів (фото) Педагоги Луганщини переймали досвід колег із Самбірського та Городоцього районів (фото) Опубліковано: П`ятниця, 28 квітня 2017 У четвер, 27 квітня, у межах Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» делегація освітян Луганщини відвідала Самбірський та Городоцький райони Львівської області. Задля обміну досвідом та вивчення кращих практик у шкільній освіті гості зі сходу ознайомилися з досягненнями, напрацюваннями Самбірського...

Переглядів: 918 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook