Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі зі Судової Вишні стали переможцями турніру з фінансової грамотності

Опубліковано: Понеділок, 31 жовтня 2016 

min
max

27 жовтня на базі Львівського інституту Університету банківської справи відбувся 1 регіональний етап Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Турнір організовано за підтримки Міністерства освіти та науки України, Національного банку України, спільно з «Інститутом модернізації змісту освіти».

Турнір проходив у декілька етапів, під час яких старшокласники мали змогу продемонструвати свої фінансові знання. За перемогу змагались десятикласники зі Львова, Судової Вишні та Великих Мостів. Учасники чотирьох команд виконували різноманітні завдання як практичні, так і аналітичні, відповідали на запитання вікторини, готували цікаві презентації. Переможців визначило журі, яке очолила Зоряна Лапішко – кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Львівського інституту УБС.

За результатами підрахунку балів перше місце здобула команда школярів зі Судової Вишні, друге місце розділили львівські школи: № 3 та НВК «Школа-садок «Софiя». Усі учасники були нагороджені сертифікатами, команди – дипломами та цінними подарунками.

Як відомо, у жовтні по всій Україні стартував Всеукраїнський турнір юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Це вже третій турнір, організований ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ДВНЗ «Університет банківської справи» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного банку України.

Переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у фінальних іграх, що відбудуться, орієнтовно, на початку грудня 2016 року за участі 6 найсильніших команд України. Організацію фінальних інтелектуальних змагань доручено Дніпропетровському університету імені Альфреда Нобеля.

За інформацією прес-служби Університету банківської справи

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Вони сприяють, насамперед, поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення фахових дисциплін, спонукають до вироблення ґрунтовних умінь та навичок,...

Переглядів: 624 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Віртуальна мандрівка «Ощадність проти марнотратства» Віртуальна мандрівка «Ощадність проти марнотратства» Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 З нагоди Всесвітнього дня ощадності та в рамках співпраці циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права та студентського наукового товариства, кафедри фінансів, банківської справи та страхування Львівського навчально-наукового інституту...

Переглядів: 585 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook