Період публікації:

від

до

Категорія:

Лісівники розширюють співпрацю з освітніми громадськими організаціями (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 24 листопада 2017 

min
max

Днями між Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Львівською міською громадською організацією «Львівський інститут освіти» підписали угоду.

Відтак, планується розширення співпраці з освітніми громадськими організаціями та ініціативами, спрямованими на охорону і захист лісів, збереження біологічного різноманіття, облаштування зон рекреації, розроблення та випуск науково-популярної та просвітницької продукції, створення екологічних центрів, популяризації природничих знань та просвітницької діяльності серед молоді у сфері практичної екології.

Лісівники Львівщини вже мають налагоджену співпрацю з Львівським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та закладами освіти області у напрямах підвищення рівня еколого-лісівничого виховання молоді, роз’яснення та популяризації лісогосподарської діяльності. Активній співпраці сприяє забезпечення роботи 55 шкільних лісництв області та 4-х лісівничих еколого-просвітницьких центрів. З вересня 2017 року на базі ДП «Рава-Руський лісгосп» також функціонує Музей лісу. Дієвою в інформаційно-просвітницькій роботі лісівників також є створена мережа туристичних та рекреаційних об’єктів в лісах держаних лісогосподарських підприємств.

На цей час, у межах співпраці Львівського ОУЛМГ з ЛМГО «Львівський інститут освіти», за участі ДП «Львівський лісгосп», порушили питання щодо організації еколого-просвітницьких екскурсій та уроків природи на базі лісівничого еколого-просвітницького центру, а також підтримали пропозицію ЛМГО «Львівський інститут освіти» щодо спільного напрацювання проекту по створенню екологічної стежки у районі Медової Печери в межах Винниківського лісу.

Довідково:

Львівська міська громадська організація «Львівський інститут освіти» заснована 4 червня 2002 року. Метою діяльності Інституту є благодійна діяльність в галузі освіти, науки та екології, допомога шкільним та позашкільним установам, освітнім закладам з метою поглиблення та поширення позитивних змін в освіті.

ЛМГО «Львівський інститут освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки проводить Міжнародний інтерактивний учнівський природничий конкурс «Колосок», є засновником Центру екологічної освіти «Медова печера», Всеукраїнського науково-популярного природничого журналу для дітей «Колосок», науково-популярної природничої газети для розумників та розумниць «Колосочок», серії науково-популярної природничої літератури для дітей «Бібліотечка Колоска». Інститут організовує літні природничі школи для дітей, інтелектуальні командні змагання на кубок журналу «Колосок», навчальні семінари для учителів початкових класів та природничих предметів.

Партнерами ЛМГО «Львівський інститут освіти» є Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Інститут обдарованої дитини АПН України, Мала академія наук України, Інститут екології Карпат НАН України, Державний природознавчий музей, біологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка, Західноукраїнське орнітологічне товариство, Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 30 жовтня делегація учителів та учнів Дрогобицького ліцею відвідали Львівський національний університет ім. Івана Франка. Тут відбулася зустріч із керівництвом вишу. У ході зустрічі Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник...

Переглядів: 885 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Освітяни Львівщини обговорили з Міністром освіти актуальні питання галузі Освітяни Львівщини обговорили з Міністром освіти актуальні питання галузі Опубліковано: П`ятниця, 25 жовтня 2019 На нараді з Міністром освіти і науки України Анною Новосад, яка перебуває на Львівщині з робочим візитом, розглянули нагальні питання освітньої сфери. Під час розмови керівники органів управління освітою міст, районів та ОТГ Львівської області озвучили основні проблеми галузі та висловили свої пропозиції...

Переглядів: 447 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook