Період публікації:

від

до

Категорія:

Школам Львівщини пропонують взяти участь у проекті з енергозбереження

Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 

min
max

Закладам загальної середньої освіти пропонують у новому 2018/2019 навчальному році долучитися до проекту «Енергоефективні школи: нова генерація», стати енергоефективними та зробити свій внесок у енергонезалежність країни.

Головна мета Проекту – пропагування серед школярів, їхніх батьків та вчителів дбайливого ставлення до енергоресурсів, формування особистої відповідальності за тепло та комфорт у своїх помешканнях, виховання свідомого екологічно-орієнтованого споживача житлово-комунальних послуг.

У рамках Проекту вперше в Україні створена та успішно використовується інноваційна онлайн-платформа дистанційного навчання http://energyschool.org.ua, за допомогою якої кожен заклад загальної середньої освіти отримує можливість опановувати схвалені Міністерством освіти і науки України навчальні курси «Основи енергопостачання та енергозбереження» (для учнів 6-8 класів) та «Абетка з основ житлово-комунального управління» (для учнів 9-11 класів).

Щоб стати учасником проекту, навчальним закладам потрібно зареєструватися за посиланням. На цій веб-сторінці варто натиснути на банер «РЕЄСТРАЦІЯ», далі – на кнопку «ПОДАТИ ЗАЯВКУ», опісля заповнити поля анкети і натиснути «ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ». У підсумку ви отримаєте лист-повідомлення на вказаний вами e-mail, в якому треба перейти за посиланням «Підтвердити адресу».

Перед початком реєстрації є можливість ознайомитися з оглядовою версією програми дистанційного навчання курсу за вибором для 6-8 класів «Основи енергопостачання та енергозбереження» або факультативного курсу для учнів 9-11 класів «Абетка з основ житлово-комунального управління».

У разі, якщо вами буде прийнято рішення про участь школи у навчанні за будь-яким із запропонованих курсів, необхідно зайти в особистий кабінет «Сайту реєстрації», заповнити поля логіну і паролю. Обрати «Додати курс», нижче описів курсів натиснути кнопку «Подати заявку».

Опісля подання заявки з вами зв’яжуться консультанти з питань підключення школи до обраного курсу. У разі необхідності буде надана інформаційна та консультаційна допомога у створенні зручного графіка навчання, пілотних класів, акаунтів учителів і учнів, запуску навчального процесу.

У разі виникнення запитань у процесі реєстрації навчального закладу – можна зв’язатися зі службою технічної підтримки для отримання консультації за телефонами: 096-638-03-51, 093-141-50-80, 073-128-61-29, 095-626-39-80, або електронною поштою: support@energyschool.org.ua.

Детальнішу інформацію про Проект можна переглянути тут.

Довідково:

Інноваційний Проект «Енергоефективні школи: нова генерація» є одним із найуспішніших освітніх проектів з енергоефективності в Україні.

Проект успішно впроваджується у навчальних закладах України, і наразі триває вже п’ята його хвиля. Загалом у 2017/2018 навчальному році замість запланованих 500 шкіл у Проекті було зареєстровано 858, серед них – 48 шкіл Львівської області.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції відповідних навичок у свої уроки. Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Рада...

Переглядів: 529 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Стан розбудови соціальної інфраструктури на Львівщині розглянули під час селектора із Прем’єром Стан розбудови соціальної інфраструктури на Львівщині розглянули під час селектора із Прем’єром Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 У всіх регіонах України мають запрацювати сто нових шкіл, сто садочків та сто стадіонів. Перелік об’єктів мають сформувати найближчим часом на основі перспективного плану кожної області. Про це сьогодні, 21 січня, йшлося під час селекторної наради із Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком. За...

Переглядів: 644 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook