Період публікації:

від

до

Категорія:

Активна молодь під час акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» висадили тисячі дерев

Опубліковано: Середа, 06 квітня 2016 

min
max

На Львівщині триває акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Протягом другого тижня в області лісівники спільно з представниками громадськості та учнівською молоддю активно висаджували лісові культури, а також закладали алеї та озеленювали соціальні об’єкти. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Так, у рамках акції працівники Бібрського лісгоспу разом з учнями Костенівської школи Перемишлянського району висадили дерева і кущі на території школи, а також обговорили питання підготовки до обласного конкурсу шкільних лісництв.

Працівники Золочівського лісгоспу озеленили територію Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Радехівські лісівники в рамках акції за участю органів місцевого самоврядування, молоді та представників громадськості також висаджували ліс. Зокрема посадили понад 6 тисяч сіянців сосни звичайної та понад тисячу – дуба звичайного.

А на Бродівщині на території Жовківської єпархії висадили алею: 15 саджанців ялинки коніки та самшиту вічнозеленого.

Ряд заходів акції відбувся у Дрогобицькому районі. Так, у Лішнянському лісництві провели посадку лісових культур та розвішували шпаківні. А обабіч автомобільної дороги зі села Доброгостів лісівники спільно з представниками органів влади та громадськістю заклали алею з модрини, липи та берези протяжністю 2,3 км.

До акції долучилися і мешканці Самбірщини. В урочищі «Воля Блажівська» Черхавського лісництва лісівники висадили 1 900 штук ялиці звичайної та 1 300 штук дуба звичайного.

Нагадаємо, акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» триватиме до 16 квітня.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярі Жидачівщини посадили понад 4 тисячі молодих дубочків Школярі Жидачівщини посадили понад 4 тисячі молодих дубочків Опубліковано: П`ятниця, 08 квітня 2016 Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» досягнула екватора. Цього року масштабна кількість активістів вже долучилася для проведення заходів у її рамках та висадила тисячі лісових культур. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Так, цими днями на Дрогобиччині,...

Переглядів: 6673 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках – 2017» На Львівщині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках – 2017» Опубліковано: П`ятниця, 17 березня 2017 12 років поспіль, під егідою Державного агентства лісових ресурсів України, проводять акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Усі охочі мають можливість ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства та особисто долучитися до процесу садіння дерев. Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках – 2017»...

Переглядів: 1310 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook