Період публікації:

від

до

Категорія:

У Хоросницькій школі провели акцію «Посади сад» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 

min
max

У Хоросницькій ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району 5 квітня пройшла акція «Посади сад», яка є одним із заходів проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у ЗНЗ району, що триває з 16 березня до 16 квітня 2016 року.

Метою даної акції було: формувати в учнів екологічну свідомість та спрямувати її на практичну реалізацію; донести підростаючому поколінню інформацію про екологічний стан суспільства; виховувати в дітей любов до рідного краю, природи та готовності її охороняти.

Участь в акції «Посади сад» взяли учні, педагоги, техперсонал даної школи, а також активними учасниками такої корисної справи стали батьки учнів: Майгер Роман та Ірина, Рогова Ірина, Богачик Іван, дідусь – Бабин Петро і бабуся – Шурмакевич Любов. Усі учасники акції принесли саджанці дерев та кущів і необхідний інвентар, працювали активно та злагоджено.

Сподіваємося, що посаджені дерева та кущі принесуть щедрі плоди.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мостиські освітяни посадили сливовий сад (фото) Мостиські освітяни посадили сливовий сад (фото) Опубліковано: Вівторок, 19 квітня 2016 Працівники відділу освіти Мостиської районної державної адміністрації на чолі з начальником Валентиною Чернегою 14 квітня взяли участь в акції «Посади сад», яка проходила в рамках місячника озеленення, прибирання та благоустрою. Чотирнадцять плодових дерев слив, сучасних, високопродуктивних сортів,...

Переглядів: 5662 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook