Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні екологи Львівщини вивчали природу Одещини

Опубліковано: Середа, 15 Червня 2016 

min
max

Днями на Одещині пройшов Х Всеукраїнський польовий збір команд юних екологів. На Всеукраїнський експедиційно-польовий збір до Одещини завітали команди юних екологів із 13 областей України.

Львівську делегацію у складі двох вихованців Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Ярини Ляхович та Тетяни Гриник очолила методист цього закладу Наталія Дендюк.

У рамках заходу під керівництвом учених національного університету ім. І. Мечникова було проведено наукові дослідження біорізноманіття рослинного і тваринного світу Одещини, екскурсії, польові практикуми, фотовиставка, конкурс-захист науково-дослідницьких робіт на тему: «Природно-заповідні території України».

Під час польових практикумів юні екологи набули практичних навиків дослідження рослин, познайомилися з фоновими видами флори та фауни Регіонального ландшафтного парку «Тилігульський», ознайомилися з методами проведення гідробіологічних досліджень, поглибили теоретичні знання з екології та ботаніки.

Слід відзначити, що за результатами захисту науково-дослідницьких робіт та тему «Природно-заповідні території України» команда Львівщини посіла ІІІ місце, а в конкурсі світлин Ярину Ляхович нагороджено грамотою за найкращу роботу в номінації «Екосистеми природоохоронних територій».

Немає коментарів

Схожі статті:

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 860 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки Опубліковано: Четвер, 02 квітня 2020 Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації має на меті збудувати новий освітній простір Львівщини. Тому, послідовно, крок за кроком, створюємо сучасні інструменти відкритості та публічності, впроваджуємо нові методи комунікації, щоб зробити освітній процес зручним та зрозумілим...

Переглядів: 4422 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook