Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярів запрошують до участі в обласному екологічному конкурсі «Життя без сміття»

Опубліковано: Вівторок, 04 жовтня 2016 

min
max

У період з 3 жовтня по 11 листопада за ініціативи департаменту екології та природних ресурсів та департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації триватиме обласний екоконкурс «Життя без сміття». Участь у конкурсі братимуть учні 3-7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів області.

Метою конкурсу є формування екологічної культури, насамперед у питанні поводження з відходами та раціонального використання природних ресурсів, проведення творчого змагання, де можна застосувати креативність і винахідливість, а також встановлення зворотного зв’язку із молоддю, популяризації серед дітей причин та наслідків нераціонального використання природних ресурсів, що сприяють виникненню негативних явищ у навколишньому середовищі.

Екоконкурс проводиться у два етапи: І етап на рівні районів області триватиме з 3 жовтня по 4 листопада, ІІ етап – на обласному рівні, відбуватиметься у період з 4 по 11 листопада.

На конкурс подаються вироби, виготовлені з пластику, паперу, тканини. До оцінювання приймаються роботи, виготовлені учасниками індивідуально або командно. Всі вироби повинні бути екологічного спрямування.

Номінації конкурсу:

  • «Друге життя вторинної сировини» (робота виготовлена з матеріалів, які вже використовувались в побуті (пластик або папір);
  • «Екореклама» (інформаційний плакат, плакат-заклик, літературний твір);
  • «Еко-торба» (альтернатива одноразовій тарі та упаковці).

До роботи необхідно додати короткий опис, в якому зазначити прізвище, ім‘я, по батькові, вік автора (авторів), клас, у якому він навчається, назву роботи, повну назву і адресу навчального закладу, номер телефону автора та навчального закладу, номінацію.

Учасники Конкурсу подають конкурсний проект до районного відділу освіти або в департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації (вул. Стрийська, 98, м. Львів).

За детальною інформацією звертатися до департаменту екології Львівської облдержадміністрації за тел.: (032) 238-73-99.

Немає коментарів

Схожі статті:

Стартував грантовий конкурс для студентів, молодих вчених та аспірантів, які досліджують екологічні проблеми України та світу Стартував грантовий конкурс для студентів, молодих вчених та аспірантів, які досліджують екологічні проблеми України та світу Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Студенти, молоді вчені та аспіранти, які досліджують питання збереження екології, можуть взяти участь у грантовому конкурсі та залучити ресурси для реалізації свого стартапу. Грантовий фонд пропозиції складає 70 тисяч гривень. Програма дозволить молодим дослідникам запропонувати своє бачення вирішення...

Переглядів: 925 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Школи Львівщини запрошують долучитися до конкурсу екологічно-дружніх вчинків «Кліматичні Краплі» Школи Львівщини запрошують долучитися до конкурсу екологічно-дружніх вчинків «Кліматичні Краплі» Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 ТОВ «КТ-Енергія» проводить конкурс екологічно-дружніх вчинків серед шкіл, учнів та учителів із використанням мобільного додатку «Кліматичні Краплі». Для участі у конкурсі школам потрібно зареєструвалися до 30 квітня включно за посиланням. Умови конкурсу та визначення переможців: Школи змагатимуться...

Переглядів: 1118 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook