Період публікації:

від

до

Категорія:

Екологи визначили переможців конкурсу «Зелені оази Львівщини» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 19 грудня 2016 

min
max

У четвер, 15 грудня, у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації відбулося нагородження переможців обласного огляд-конкурсу «Зелені оази Львівщини». Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив директор департаменту Руслан Гречаник, участь у конкурсі взяли колективи сімнадцяти загальноосвітніх та чотирьох позашкільних навчальних закладів області. Учнівська молодь напрацьовувала проекти з покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів. Найкращі роботи визначала конкурсна комісія.

Переможців визначали у таких номінаціях: «Краще озеленення та ландшафтний дизайн території загальноосвітнього навчального закладу області», «Краще озеленення та ландшафтний дизайн території позашкільного навчального закладу області».

Так, у номінації «Краще озеленення та ландшафтний дизайн території загальноосвітнього навчального закладу області» І місце здобула Рудківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В. Жеребного Самбірського району. ІІ місце посіли НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад-учнівське лісництво ім. о. І. Могильницького» с. Міженець Старосамбірського району, Пониковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Бродівського району та Ясенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Бродівського району. ІІІ місце здобули Синьківський НВК Радехівського району, Червоноградська ЗОШ I-III ступенів № 9 та Старицька ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворівського району.

У номінації «Краще озеленення та ландшафтний дизайн території позашкільного навчального закладу області» І місце виборов Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді», ІІ місце – Дрогобицький регіональний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, ІІІ місце – Бориславська міська станція юних натуралістів.

Варто зазначити, що організатором конкурсу виступив КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за сприяння департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Стартував грантовий конкурс для студентів, молодих вчених та аспірантів, які досліджують екологічні проблеми України та світу Стартував грантовий конкурс для студентів, молодих вчених та аспірантів, які досліджують екологічні проблеми України та світу Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Студенти, молоді вчені та аспіранти, які досліджують питання збереження екології, можуть взяти участь у грантовому конкурсі та залучити ресурси для реалізації свого стартапу. Грантовий фонд пропозиції складає 70 тисяч гривень. Програма дозволить молодим дослідникам запропонувати своє бачення вирішення...

Переглядів: 925 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Школи Львівщини запрошують долучитися до конкурсу екологічно-дружніх вчинків «Кліматичні Краплі» Школи Львівщини запрошують долучитися до конкурсу екологічно-дружніх вчинків «Кліматичні Краплі» Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 ТОВ «КТ-Енергія» проводить конкурс екологічно-дружніх вчинків серед шкіл, учнів та учителів із використанням мобільного додатку «Кліматичні Краплі». Для участі у конкурсі школам потрібно зареєструвалися до 30 квітня включно за посиланням. Умови конкурсу та визначення переможців: Школи змагатимуться...

Переглядів: 1118 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook