Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярів запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2017»

Опубліковано: Понеділок, 30 січня 2017 

min
max

УВТ WaterNet оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2017» – національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize».

У конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) – молодь віком від 15 до 20 років. Конкурс відкритий для всіх проектів, які торкаються водної тематики. Основні критерії визначення переможця – самостійність виконання, глибина досліджень і новизна прийнятого технічного рішення.

Для участі у конкурсі апліканту необхідно заповнити та надіслати необхідні документи в електронному вигляді або звичайною поштою не пізніше 20 лютого 2017 року. Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проектів можна знайти в Положенні про конкурс (завантажити).

Національний фінал конкурсу відбудеться на базі хіміко-технологічного факультету НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 18-21 квітня 2017 року з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні.

Зазначимо, що на теренах України конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз» проводиться з 2003 року. На сьогоднішній день в ньому вже взяло участь понад 1 500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни.

Основна мета конкурсу – залучення молоді до вирішення проблем збереження та раціонального використання водних ресурсів.

Конкурс є чудовою можливістю для учасників продемонструвати свої науково-дослідні навички та залучитися до міжнародної юнацької спільноти.

Контактна інформація:

Координатор конкурсу ВЮВП – Оксана Денис. Тел.: (032) 260-21-89, (067) 673-46-44. Е-mail: sjwp.ua@gmail.com.

Поштова адреса: УВТ «WaterNet», вул. Саксаганського, 123, оф. 4, м. Київ, Україна, 01032

Немає коментарів

Схожі статті:

Запрошуємо учнівську молодь позмагатись за головний приз конкурсу Diamond Challenge Запрошуємо учнівську молодь позмагатись за головний приз конкурсу Diamond Challenge Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 Триває набір учасників до участі у Всеукраїнському відборі міжнародного конкурсу з молодіжного підприємництва Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs. Конкурс направлений на підтримку підприємницьких проектів серед української молоді віком від 15 до 18 років. У межах конкурсу учасники...

Переглядів: 551 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3962 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook