Період публікації:

від

до

Категорія:

Організатори гри «Джура» створять Школу виховників

Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 

min
max

Організатори Всеукраїнської гри «Джура» створять Школу виховників змагань. Передбачається, що там навчатимуть правил гри, правильній організації етапі, підготовці вихованців до змагань тощо.

Крім цього, щоб покращити гурткову роботу, вже розроблені трирічні навчальні програми: для молодшої вікової групи «Котигорошко», для середньої – «Джура», для старшої – «Сокіл». А для стратегічної перспективи гри планують завершити розробку нового положення і впроваджувати його згідно затвердженої державної карти.

Варто зазначити, що Х Всеукраїнський етап гри відбудеться влітку 2018 року на Київщині. У 2018 році змагання «Джура» відзначатимуть 15-річний ювілей від дня створення.

Нагадаємо, що 24 серпня 2017 року завершився сезон «Джура – 2017». Цьогоріч фінал змагань пройшов у Харківській області і тривав упродовж 11 днів. Учасниками Всеукраїнського етапу гри стали 26 роїв з усіх областей України та міста Києва.

Довідково:

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Основою організації гри в навчальних закладах є учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, добровільне об'єднання дітей та молоді для виконання завдань гри. Змагання проходять за активного сприяння Міністерства освіти і науки України.

Джерело: офіційний сайт МОН

Немає коментарів

Схожі статті:

Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 жовтня у департаменті освіти і науки ЛОДА відбулась нарада для заступників директорів з НВР закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівщини щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Присутніми були представники від...

Переглядів: 1313 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 15 червня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте закриття ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). За результатами змагань, переможцями цьогорічної...

Переглядів: 1323 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook