Період публікації:

від

до

Категорія:

У школах відбулися заходи з нагоди 75-річчя УПА

Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 

min
max

У загальноосвітніх навчальних закладах відбувся тиждень інформаційно-просвітницьких тематичних заходів, присвячених 75-річчю УПА. Зокрема, уроки історії про Українську Повстанську Армію, інформаційно-просвітницькі години про діячів державотворення, військових, Героїв національно-визвольної боротьби, показ фільмів з нагоди відзначення річниці УПА та Дня захисника України.

У межах заходів організували екскурсії учнівської молоді у Меморіальний музей Романа Шухевича (с. Білогорща, м. Львів), Історико-меморіальний музей Євгена Коновальця (с. Зашків Жовківського району), Музей визвольної боротьби України (м. Львів), Музей Ярослави Стецько (с. Юшківці Жидачівського району), музеї борців за волю та незалежність України, шкільні музеї, місцями бойової слави Української Повстанської Армії.

Львівський обласний учнівський парламент підготував відеоролик про історію українського війська. З метою вшанування героїв УПА та героїв АТО у Львівському обласному Будинку учителя 10 жовтня провели освітянські діалоги на тему: «Постаті героїв УПА в контексті АТО».

На туристичній базі «Карпати» з 21 до 24 вересня тривали обласні змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування з нагоди 75-річчя утворення Української Повстанської Армії. У цих змаганнях взяли участь 140 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області.

З нагоди відзначення 75-річчя УПА у загальноосвітніх навчальних закладах області з 1 до 14 жовтня тривали районні (міські) етапи Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю «Сурми звитяги».

Немає коментарів

Схожі статті:

У навчальних закладах Львівщини відзначають 75-річчя створення УПА та День захисника України У навчальних закладах Львівщини відзначають 75-річчя створення УПА та День захисника України Опубліковано: Середа, 11 жовтня 2017 Протягом цього тижня у навчальних закладах Львівщини проходять урочисті заходи з нагоди 75-ї річниці створення Української повстанської армії та Дня захисника України. Зокрема, упродовж 9-14 жовтня у загальноосвітніх навчальних закладах області проводяться уроки історії УПА, вікторини, квести, інформаційно-просвітницькі...

Переглядів: 741 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 Упродовж 2016 року у навчальних закладах Львівщини відбудуться виховні та тематичні заходи, приурочені до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук. «Різноманітними науково-виховними...

Переглядів: 8648 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook