Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині визначили переможців патріотичного квесту «ЗУНР» (фото)

Опубліковано: Четвер, 02 листопада 2017 

min
max

У середу, 1 листопада, з нагоди відзначення 99-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 130-річчя від дня народження Дмитра Вітовського, молодь із 12 вишів області взяла участь у патріотичному квесті «ЗУНР».

За перемогу змагались 12 команд (по 10 учасників у кожній), які виконували завдання на 13 інтерактивних локаціях. Усі запитання в межах квесту стосувались історії ЗУНР та Львова.

«99 років тому такі люди як ви вирішили, що у Львові повинна бути Україна. І сьогодні, дивлячись на вас, я твердо переконаний, що через століття на Львівщині Україна була, є і завжди буде. Дякую вам», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Фінішували учасники патріотичного квесту на площі перед Оперним театром. Тут же й відбувся фінальний етап квесту.

За підсумками змагання найбільше балів отримала команда студентів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, яка й отримала грошовий приз.

Друге місце посіли студенти Українського католицького університету.

На третьому опинилися одразу дві команди – Національного лісотехнічного університету та Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Опісля, на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької стартувала мистецька програма, під час якої учасники виконували «Стрілецькі співанки».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині стартував патріотичний квест На Львівщині стартував патріотичний квест Опубліковано: Четвер, 01 листопада 2018 Сьогодні, 1 листопада, з нагоди відзначення 100-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки у Львові молодь із різних вишів України візьме участь у патріотичному квесті. «Ми дуже мало знаємо свою історію, оскільки її замовчували впродовж десятиліть, тому такий квест покликаний поглибити...

Переглядів: 560 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Стартував патріотичний квест на знання історії ЗУНР (фото) Стартував патріотичний квест на знання історії ЗУНР (фото) Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 Сьогодні, 1 листопада, з нагоди відзначення 99-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 130-річчя від дня народження Дмитра Вітовського, молодь із 12 вишів області розпочала участь у патріотичному квесті. За умовами квесту 12 команд (по 10 учасників у кожній) мають виконати завдання...

Переглядів: 842 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook