Період публікації:

від

до

Категорія:

Учасники АТО проводять патріотичні уроки у школах Львівщини (фото)

Опубліковано: Четвер, 04 січня 2018 

min
max

У школах області учасники АТО проводять для учнів патріотичні заходи. Це розповіді про бойові дії на сході України, виховні години на патріотичну тематику, презентації фільмів тощо.

Зокрема, під час урочистих свят учасники антитерористичної операції виступають з привітальним словом у закладах освіти області. У своїх виступах вони наголошують учням про важливість збереження територіальної цілісності України, виховують патріотичний дух у дітей та молоді.

З метою вшанування героїв УПА та героїв АТО у Львівському обласному Будинку учителя організували освітянські діалоги на тему: «Постаті героїв УПА в контексті АТО».

Львівський обласний учнівський парламент підготував відеоролик про історію українського війська та презентував його українським воїнам у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, а також школярі вручили книги, які зібрали лідери учнівського самоврядування.

Зазначимо, що станом на 1 грудня 2017 року на 139 закладах освіти встановили меморіальні дошки з інформацією про загиблих учасників АТО, 17 закладам освіти присвоїли імена загиблих Героїв АТО.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчимося виправляти помилки (фото) Вчимося виправляти помилки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 26 лютого 2020 року для учнів 4-х класів КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вчитель християнської етики Юрків Р.С. провела інтегрований урок-тренінг «Вчимося виправляти помилки». На основі ситуативних завдань школярі демонстрували свою здатність орієнтуватися...

Переглядів: 1171 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День відкритих дверей для батьків 4 класу День відкритих дверей для батьків 4 класу Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 На базі  філіі "Підлісецький ЗЗСО 1- 2 ст.-ЗДО " ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1- 3 ст." ( завідувач Пемпусь І. В. ,Мостиської ОТГ) було проведено День відкритих дверей для батьків 4 класу (вчитель Тарньова О. Г.). Мета: ознайомити батьків із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та...

Переглядів: 1187 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook