Період публікації:

від

до

Категорія:

У навчальних закладах Львівщини вшановують Героїв Небесної Сотні

Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 

min
max

До Дня Героїв Небесної Сотні у закладах загальної середньої та позашкільної освіти області відбудеться низка виховних і тематичних заходів.

Зокрема, впродовж тижня у школах проводяться тематичні уроки, вечори пам’яті, виховні години, конференції, семінари, присвячені Дню Героїв Небесної Сотні, а також зустрічі учасників Революції Гідності, учасників АТО з учнівською молоддю.

У вівторок, 20 лютого, учні та педагоги візьмуть участь у покладанні квітів до могил Героїв Небесної Сотні на Личаківському кладовищі. Початок – о 10:00 год.

О 14:00 год. у Львівському обласному Будинку вчителя пройде круглий стіл за участі педагогів та членів Львівського обласної організації Національної спілки письменників України.

О 15:00 год. розпочнеться радіоміст вихованців дитячої радіостанції імені В. Мархасіна «Герої Небесної Сотні в наших серцях» Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Також о 15:00 год. відбудеться круглий стіл за участі лідерів обласного учнівського парламенту та учнів Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 1 імені Б.І. Антонича.

Окрім цього, 20 лютого відбудеться флеш-моб із запаленням свічок за участі гуртківців Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Немає коментарів

Схожі статті:

У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 Упродовж 2016 року у навчальних закладах Львівщини відбудуться виховні та тематичні заходи, приурочені до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук. «Різноманітними науково-виховними...

Переглядів: 8698 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності» в НРЦ  «Левеня» Методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 01 березня 2020 В період з 24.02.2020 по 28.02.2020 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» проходив щорічний методичний захід «Тиждень педагогічної майстерності». Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення...

Переглядів: 728 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook