Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася нарада голів методичних об’єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 23 лютого 2018 

min
max

22 лютого у департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася нарада за участі голів районних, міських методичних об’єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни».

В ході роботи учасники обговорили актуальні питання покращення допризовної підготовки і військо-патріотичного виховання молоді, поділилися досвідом проведення військово-патріотичних зборів, практичних занять та змагань серед школярів, досвідом співпраці з військовими комісаріатами тощо.

Також було розглянуто низку питань. Зокрема, про проведення навчально-польових зборів та бойових стрільб за участі учнів закладів загальної середньої освіти розповів працівник Львівського обласного військового комісаріату Микола Якимович. Він наголосив, що для розміщення і зберігання навчальної зброї у школах обов’язково мають бути передбачені кімнати зберігання зброї, обладнані сигналізацією та тривожною кнопкою.

Учасників наради поінформували про умови вступу до Національної академії Національної Гвардії України та проходження військової служби за контрактом у підрозділах Нацгвардії. «Життєвий вибір, зроблений на користь служби у правоохоронних органах, є виправданим як з погляду професійних перспектив, так і з точки зору громадської думки», - зазначила працівниця відомства.

Опісля вчитель Львівської класичної гімназії Сергій Хараху презентував методичні матеріали «Захист Вітчизни».

На завершення наради викладач Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Володимир Полулях проаналізував матеріальну базу закладів загальної середньої освіти для викладання предмету «Захист Вітчизни» та військово-патріотичного виховання.

Немає коментарів

Схожі статті:

Понад 300 вчителів предмету «Захист Вітчизни» пройшли навчання на базі військових частин (фото) Понад 300 вчителів предмету «Захист Вітчизни» пройшли навчання на базі військових частин (фото) Опубліковано: Четвер, 01 березня 2018 Департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з Львівським обласним військовим комісаріатом організував одноденні навчання для вчителів предмета «Захист Вітчизни» закладів загальної середньої освіти області упродовж січня – лютого 2018 року. Теми навчання: «Тактична підготовка. Бойові двійки,...

Переглядів: 1133 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Питання освітньої галузі – у новому форматі Питання освітньої галузі – у новому форматі Опубліковано: Четвер, 30 січня 2020 У секторі освіти Буської РДА відбулась чергова нарада керівників ЗЗСО району (завідувач сектору Галина Олійник) на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» за участю голови Буської РДА Олега Коваля та заступника директора НКП «Буська ЦРЛ» Ганни Міхневич. На...

Переглядів: 534 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook