Період публікації:

від

до

Категорія:

На канікулах для школярів Львівщини працюватимуть літні табори

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

Упродовж літа в районах та містах області на базі загальноосвітніх навчальних закладів працюватимуть 479 таборів для школярів. З них 299 – пришкільних та 180 – мовних.

У таборах відпочине понад 21 тис. учнів (у мовних – 11 813 дітей, у пришкільних – 9 843 дитини). З місцевих бюджетів галузі освіти районів і міст для організації цих таборів передбачено 520 тисяч гривень.

Тривалість відпочинкових змін у мовних і пришкільних таборах – 14 днів. В основному робота у цих таборах розпочинається з 1 червня і триває до 30 серпня.

Мовні табори мають на меті зацікавити учнів іноземними мовами, удосконалити розмовну мову тощо. У таборах навчальна діяльність поєднується з мистецькою, спортивною, розважальною програмами (з проведенням ігор на свіжому повітрі, конкурсів, екскурсій, інсценізацій, створення проектів).

У області функціонує також 4 освітянських дитячих оздоровчих заклади, підпорядковані органам управління освітою:

  • дитячі оздоровчо-відпочинкові заклади управління освіти департаменту гуманітарної політики м. Львова: «Старт» у с. Коростів, «Ватра» у с. Гребенів Сколівського району;
  • дитячий позаміський заклад відпочинку «Сокіл» у с. Сасів Золочівського району;
  • дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» у с. Зіболки Жовківського району.

У цих таборах упродовж літа відпочинуть понад 2 тисячі дітей соціально незахищеної категорії.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині влітку діятиме понад 500 пришкільних і мовних таборів На Львівщині влітку діятиме понад 500 пришкільних і мовних таборів Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 З 1 червня на базі загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області розпочали роботу 505 таборів, із них 180 – пришкільних і 325 – мовних. У таборах відпочине 23 225 дітей (9 958 – у пришкільних та 13 267 – у мовних). Найбільшу кількість дітей передбачено залучити до відпочинку у таборах у...

Переглядів: 1718 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Відпочиваємо!!! Відпочиваємо!!! Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 Після напруженого навчального тижня, учні 5-х класів ОЗ "Рудківська СЗШ" разом з класними керівниками Кушнір М.С., Шимчак Н.Б. та Клюк Л.В. відвідали "Дитячу планету ігор" в м. Львові. Ігри, пустощі та щасливий сміх - все , що протрібно для чудового відпочинку.

Переглядів: 900 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook