Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині влітку діятиме понад 500 пришкільних і мовних таборів

Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 

min
max

З 1 червня на базі загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області розпочали роботу 505 таборів, із них 180 – пришкільних і 325 – мовних.

У таборах відпочине 23 225 дітей (9 958 – у пришкільних та 13 267 – у мовних). Найбільшу кількість дітей передбачено залучити до відпочинку у таборах у м. Львові – 5 400, у Перемишлянському – 1 960, Жовківському – 1 650, Мостиському районах – 1 245, а також у Червонограді – 1 105 та Дрогобичі – 1 000.

Для організації пришкільних та мовних таборів з місцевих бюджетів галузі освіти виділено 743 778 гривень.

Також діятимуть 4 освітянські дитячі оздоровчо-відпочинкові заклади. Зокрема, з міського бюджету галузі освіти виділено 3,701 млн гривень на функціонування дитячих оздоровчо-відпочинкових закладів управління освіти департаменту гуманітарної політики м. Львова – «Старт» с. Коростів і «Ватра» с. Гребенів Сколівського району. У них відпочинком з цілодобовим перебуванням передбачено охопити упродовж літа 870 дітей пільгових категорій.

На функціонування дитячого позаміського закладу відпочинку «Сокіл», що в с. Сасів Золочівського району, з районного бюджету галузі освіти виділено 405 тис. гривень. Відпочинком з цілодобовим перебуванням передбачено охопити 180 дітей соціально незахищених категорій Золочівського району.

У Жовківському районі 650 дітей пільгових категорій передбачено охопити відпочинком з цілодобовим перебуванням у дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», що в с. Зіболки. На його функціонування з місцевого бюджету галузі освіти виділено 700 тис. гривень.

Окрім цього, за кошти обласного бюджету в сумі 2,5 млн гривень упродовж літа передбачено оздоровити 205 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей із малозабезпечених сімей тощо.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На канікулах для школярів Львівщини працюватимуть літні табори На канікулах для школярів Львівщини працюватимуть літні табори Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 Упродовж літа в районах та містах області на базі загальноосвітніх навчальних закладів працюватимуть 479 таборів для школярів. З них 299 – пришкільних та 180 – мовних. У таборах відпочине понад 21 тис. учнів (у мовних – 11 813 дітей, у пришкільних – 9 843 дитини). З місцевих бюджетів галузі освіти...

Переглядів: 1703 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Відпочиваємо!!! Відпочиваємо!!! Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 Після напруженого навчального тижня, учні 5-х класів ОЗ "Рудківська СЗШ" разом з класними керівниками Кушнір М.С., Шимчак Н.Б. та Клюк Л.В. відвідали "Дитячу планету ігор" в м. Львові. Ігри, пустощі та щасливий сміх - все , що протрібно для чудового відпочинку.

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook