Період публікації:

від

до

Категорія:

Винниківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат I-II ст.

 

min
max

Контакти

Адреса: 79495, Україна, м. Львів-Винники, вул. Галицька, 88 а
Телефон/факс: (032) 296-04-67, (032) 296-04-72,  (032) 296-29-79
Електронна пошта: vszshi@ukr.net
Веб-сайт:  http://internat.pp.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/vynint/
Керівник закаладу: Свистович Лілія Євгенівна

Плани роботи

Фінансова звітність

Загальні відомості

КЗ ЛОР Винниківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ст. заснована у 1962 році.

У 2012 році школа святкуватиме 50-річчя навчального закладу.

Робота школи-інтернату для дітей з малими і неактивними (фаза згасання) формами туберкульозу спрямована на здобуття вихованцями загальної середньої освіти в поєднанні з лікувально-профілактичними та реабілітаційними заходами, які забезпечують лікування дітей до повного їх клінічного одужання, що підтверджується клініко-лабораторними і рентгенологічними обстеженнями.

У школі-інтернаті створено необхідні умови для навчання та лікування учнів.

Лікувально-відновлювальна робота ведеться в напрямку лікування основного захворювання, реабілітації та загального оздоровлення.

У школі функціонують кабінети: фізіотерапії, стоматології, оглядова кімната. Медичний пункт оснащений обладнанням для проведення фізіотерапевтивних процедур (УВЧ, тубус-кварц тощо). Двічі на рік учні проходять терапію кисневими пінками та коктейлями.

Лікарі-педіатри, (в тому числі лікар-фтизіатр) щомісячно проводять огляд кожного учня.

Медперсонал постійно ознайомлюється з новими методиками лікування (більше уваги – натуральним методикам). Консультативна методична допомога з питань організації лікувально-профілактичної та реабілітаційної роботи здійснюється лікувальними закладами м. Львова та м.Винники. Школа співпрацює з Київськими інститутами екології людини та епідеміології щодо лікування та реабілітації дітей з малими і неактивними (фаза згасання) формами туберкульозу.

Велика увага приділяється оздоровленню школярів. Під час канікул школа-інтернат організовує оздоровлення у дитячих таборах відпочинку.

Школа-інтернат має відповідну матеріально-технічну базу для організації навчально-виховного, лікувально-профілактичного та реабілітаційного процесу, проживання вихованців, проведення позанавчальної роботи.

Приміщення школи складається з навчального та спального корпусів, в яких розміщені просторі класні кімнати, навчальні кабінети, комп'ютерний клас, актовий зал, охайні спальні приміщення, медичний кабінет, велика їдальня, бібліотека, спортзал. На території школи є футбольне поле, спортивний майданчик, дитячий майданчик. Професійно-трудове навчання організовано на базі нових майстерень (столярні), які обладнано сучасними столярними верстатами. У школі наявні кабінет обслуговуючої праці, перукарня.

Учителі та вихователі активно впроваджують у роботу новітні педагогічні технології, шукають продуктивні шляхи для реалізації розвитку творчих здібностей школярів. Вихованці залучені до діяльності гуртків – хореографії, хорового, сопілкарів, декоративно-ужиткового мистецтва, театрального тощо. Гуртковою роботою охоплено понад 50 % усіх учнів. Учні школи - неодноразові учасники та переможці обласних і всеукраїнських спортивних змагань з вільної боротьби, футболу, легкої атлетики та боксу.

Умови прийому

Наявність скерування головного дитячого фтизіатра області.

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook