Період публікації:

від

до

Категорія:

Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.

 

min
max

Контакти

Адреса:

82440, Україна, Львівська обл., Стрийський р-н,

с. Підгірці, вул. Стрийська, 6

Телефон/факс: (8-245) 3-41-35, (8-245) 3-41-60
Електронна пошта:  pidinternat@ukr.net
Веб-сайт:  http://intern.at.ua
Керівник закаладу: Сенько Ярослав Петрович

Фінансова звітність

Плани роботи

Загальні відомості

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.» проводить набір на навчання у 2013-2014 н.р. дітей з обмеженими можливостями, зокрема:

  • дітей із вадами зору (1-12 кл.);
  • дітей із затримкою психічного розвитку (1-4 кл.);
  • дітей з важкими порушеннями мовлення (3 кл.).

Навчально-виховний заклад I-III ст. створено з метою соціальної допомоги і реабілітації дітей з вадами фізичного розвитку (вади зору: гострота зору 0,05-0,4 на оці, яке краще бачить) та зі складними вадами розвитку (вади зору в поєднанні з розумовою відсталістю, затримкою розвитку, порушенням мовлення), здобуття ними повної середньої освіти, розвитку їх нахилів і здібностей.

Спеціалісти-дефектологи проводять корекційно-відновлювальні заняття у кабінетах лікувальної фізкультури, корекції вад розвитку, соціально-побутового орієнтування, ритміки. Працюють психологи (2). Є сенсорна кімната.

У школі створені всі необхідні умови для навчання і проживання дітей. Постійно є гаряча вода, класи і спальні укомплектовані меблями.

Діти отримують висококалорійне п'ятиразове харчування, забезпечуються одягом, взуттям.

Наявні всі групи медикаментів, вітамінів. Безкоштовне забезпечення окулярами. Є різні лупи, збільшувальне електронне телевізійне обладнання, слуховий комп’ютер «Звукова мова», різноманітні тренажери, медичні офтальмологічні сканери: СК-4, СК-5, щілинна лампа, синоптофор, апарат ОЛТК «Ручейок», комп’ютерний клас із найновішими комп’ютерами.

Після закінчення школи діти отримують спеціальність масажиста. Випускники звільняються від складання іспитів. Постійно проводяться екскурсії, влітку – оздоровлення в Карпатах, на Чорному морі, у м. Моршині. З метою здобуття професії діти зможуть продовжити навчання у медичному коледжі для дітей із вадами зору в м. Геніческу Херсонської області.

Що пропонує школа-інтернат сьогодні?

Заклад створений для того, щоб усе, набуте молодою людиною тут, в майбутньому стало гарантом її оптимальної самореалізації в подальшому житті. У школі апробовано принципово нову систему розвитку, виховання й освіти дітей з особливими освітніми потребами з незрівнянно вищими педагогічними можливостями. Школа стала лабораторією апробації нового змісту корекційної освіти, глибокого осмислення інноваційних процесів у навчально-виховній і лікувально-корекційній роботі. Місія закладу – стати школою здоров'я, школою соціалізації особистості, школою комфорту, школою впевненості у завтрашньому дні, школою гідного українця і освіченого європейця, що допоможе дітям різнобічно виявити, оптимально розвинути і максимально реалізувати свій людський особистісний потенціал.

Brand-image (бренд-імідж) школи – це освітні здоров'язберігаючі навчальні технології у поєднанні з медичними і корекційними заняттями. Комплекс цих технологій працює з повною віддачею в доповненні з чистим прикарпатським повітрям і лікувальними джерельними водами  – це чи не найвище наше досягнення.

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook