Період публікації:

від

до

Категорія:

Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму „Росинка”

 

min
max

Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» є комунальною власністю Жовківської районної ради і переданий у підпорядкування відділу освіти Жовківської районної державної адміністрації на підставі рішення Жовківської районної ради від 29 листопада 2002 року №7 "Про дитячий табір "Росинка" в с.Зіболки". Відкритий з 2 січня 2003 року розпорядженням голови Жовківської районної державної адміністрації від 02.01.2003 р. №4 як позашкільний заклад в системі освіти району.

Директор  ПАВЛЮК Лука Петрович

З кінця 1970 року табір був збудований і перебував у власності управління АПК району. Із середини 90 років табір був переданий в оренду Франківському району м. Львова. В січні 2003 року його передали відділу освіти.

Дитячий Центр оздоровлення є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в установах банку, печатку, штамп, ідентифікаційний номер.

ДЦ ОВТ «Росинка» забезпечує оздоровлення дітей пільгових категорій Жовківського району.

На території табору, площа якого становить 3.3 га, розміщено:

  • 45 дерев'яних будиночків-колиб, в яких можуть одночасно розміститись біля 200 осіб;
  • їдальня на 200 осіб;
  • гандбольна, волейбольна та футбольна площадки;
  • літня естрада;
  • душеві та гігієнічні кімнати;
  • адміністративний корпус.

Упродовж оздоровчого періоду (червень-серпень) у Центрі оздоровлення організовується три зміни тривалістю 21 день кожна; кількість дітей, що оздоровлюються протягом однієї зміни - 180-200 осіб; протягом літа – 540 осіб.

ДЦ ОВТ «Росинка» фінансується з районного бюджету галузі освіти.

За останні роки придбано 100 ліжок, 200 приліжкових тумбочок, поновлено обладнання кухні: придбано посудомийну машину, потужну електром’ясорубку, картоплечистку, нержавіючі стелажі.

Відремонтовано водно-каналізаційну систему.

У 2011 році виготовлено проектно-кошторисну документацію «Реконструкція медпункту з добудовою». Вартість документації складає 70 тис. гривень. Вартість самого проекту - 2 млн.400 тис. гривень.

Проблемні питання: 

  • проведення реконструкції адміністративного корпусу, приміщення медпункту та ізолятора;
  • облаштування сучасних спортивних майданчиків;
  • очисні споруди.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook