Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

min
max

Мета конкурсу - вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Конкурс проводиться для  учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, у тому числі ліцеїстів військових ліцеїв, в чотири етапи (з жовтня по березень), для учнів професійно-технічних   навчальних  закладів,  студентів  і курсантів вищих  навчальних закладів I-IV рівня акредитації усіх форм власності – в три етапи (з листопада по березень).

Додамо, журі повинні оцінювати творчі роботи учасників  відповідно до їхньої специфіки, складності, обсягу з урахуванням творчих здібностей володіння художнім словом, мовно-літературної підготовленості, спираючись на оцінювання навчальних досягнень учнів, узвичаєних у шкільній програмі.  

Переможці конкурсу за результатами кожного його етапу, крім фінального, визначаються в кількості 30% від загальної кількості учасників відповідного етапу змагань.

Документи:

Нормативна база:

Адреса розробників конкурсу і більше інформації можете отримати тут: https://imzo.gov.ua/mizhnarodniy-movno-literaturniy-konkurs-uchnivskoyi-ta-studentskoyi-molodi-imeni-tarasa-shevchenka-2/ 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook