Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту освіти і науки ЛОДА

Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 

min
max

Львівська обласна державна адміністрація оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та термін її подання:

  1. заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»;
  2. резюме за формою згідно з додатком 21 до постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби», в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

  1. заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі іншу інформацію, у тому числі інформацію про підтвердження досвіду роботи, про попередні результати тестування тощо.

Термін подання документів: до 17:00 год. 18 жовтня.

Кваліфікаційні вимоги:

Освіта: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра.

Досвід роботи: досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Володіння державною мовою – вільно.

Місце, час і дата початку проведення перевірки володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи/тестування: 23 жовтня 2019 року об 11:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, Львівська обласна державна адміністрація, каб. 257.

Контактна особа: Ольга Мерйо, тел.: (032) 299-95-97, e-mail: kadryvd@loda.gov.ua.

Детальніше щодо вакансії – за посиланням.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Департамент освіти і науки запрошує на роботу Департамент освіти і науки запрошує на роботу Опубліковано: Середа, 09 жовтня 2019 Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «Б» – начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку і звітності - головного бухгалтера управління планово-фінансової діяльності,...

Переглядів: 1006 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Оголошено конкурс на заміщення посади директора КЗ ЛОР «Бродівський педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича» Оголошено конкурс на заміщення посади директора КЗ ЛОР «Бродівський педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича» Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Бродівський педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича». Вимоги до претендентів: громадянство України, досконале володіння державною мовою,...

Переглядів: 1374 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook