Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівські рятувальники опікуються маленькими переселенцями із Луганська (фото)

 

min
max

Упродовж Великодніх свят львівські рятувальники опікувалися дітьми-переселенцями із Луганська. Дітлахи проживали в притулку для дітей-сиріт, прибувши на Львівщину напередодні Великодня для ознайомлення з місцевими традиціями та історією міста Лева.

Окрім того, рятувальники разом із 24-ма маленькими луганчанами відвідали футбольний матч чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги «Шахтар» – «Чорноморець» на стадіоні «Арена-Львів». Юні вболівальники мали можливість оглянути сам стадіон і насолодилися майстерною грою у футбол. Під час матчу пожежну та техногенну безпеку забезпечували фахівці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

Надзвичайники разом із переселенцями відвідали Личаківський цвинтар – один із найвеличніших європейських некрополів.

Упродовж усіх екскурсій дітей супроводжували фахові психологи ДСНС. Вони підтримували діточок через зміну місцевості та надавали необхідну психологічну підтримку.

Діти уважно слухали усе, про що їм розповідали, та обіцяли ще не раз повернутися до Львова, адже стільки незвіданого тут залишилося.

Зі сльозами на очах маленькі львів’яни та луганчани, які встигли здружитися за такий короткий період часу, попрощалися. Діти домовилися обов’язково підтримувати дружні стосунки.

Нагадаємо, на тимчасове проживання в області влаштовано 10 464 людини, з них 3 243 – діти, 1 844 – люди з особливими потребами та особи похилого віку.

 

За матеріалами ГУ ДСНС України у Львівській області

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 863 Коментарів: 0

Відділи освіти

Творча Великодня майстерня учнів НРЦ  «Левеня» Творча Великодня майстерня учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 З давніх давен такі символи, як вербова гілочка, паска, а також крашанки, є традиційними для українців. 10 квітня 2020 року вихованці Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» вперше започаткували домашню творчу великодню майстерню. Немає нічого милішого...

Переглядів: 6865 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook