Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти, батьки яких беруть участь в АТО, побували в кінотеатрі «Планета Кіно» (фото)

 

min
max

Тридцятеро дітей, батьки яких беруть участь в антитерористичній операції на сході нашої держави, у межах соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» відвідали кінотеатр «Планета Кіно».

Діти разом зі своїми матерями та бабусями подивилися мультфільм «Нарешті вдома».

Після кіносеансу маленькі глядачі не приховували емоцій і ділилися враженнями від перегляду картини у форматі 3D.

Дружина учасника АТО Наталя Колтун, яка прийшла в кінотеатр із двома своїми маленькими донечками, розповідає, що відвідини кінотеатру для малечі – це справжнє свято.

Акцію організували, щоби підтримати малечу, допоки їхні батьки далеко. Діти не приховують, що дуже сумують і з нетерпінням чекають на повернення своїх татусів додому.

Батько маленької Мартусі уже втретє поїхав у зону АТО. Дівчинка впевнена, що він, коли повернеться додому, подарує їй великого іграшкового зайця.

Організатори заходу у межах проекту "Мій тато захищає Україну!"  готують чергові цікаві акції зі залучення дітей до активного дозвілля.

Нагадаємо, соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!» відбувається за ініціативи Львівської обласної ради та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

 

За матеріалами прес-служби Львівської обласної ради

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 935 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У вівторок, 19 грудня, для дітей із сімей учасників АТО організували святкове дійство з нагоди Дня св. Миколая. У заході взяли участь 320 дітей із сімей учасників АТО із Львівщини, а також 30 дітей з Івано-Франківської області. Із святом дітей привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. «Ваші...

Переглядів: 634 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook