Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО відвідали Меденицький зоопарк «Лімпопо» (фото)

 

min
max

Мегапроект «Мій тато захищає Україну!» підготував чергову акцію для дітей учасників антитерористичної операції. Цього разу малеча відвідала Меденицький зоопарк – один із найгарніших зоопарків у Західному регіоні.

Діти та їхні батьки отримали чимало позитивних емоцій від побаченого, відпочили на ігрових майданчиках. На території Дрогобицького району для малечі та їхніх батьків створили незабутню атмосферу гостинності.

Представник Львівської обласної організації соціального захисту сімей АТО Галина Трач зазначила: «Багато чуйних і добрих людей, патріотів України долучилися до того, щоби подарувати дітям таке свято. Особливо вразила гостинна зустріч селищного голови Меденич на території зоопарку, пізнавальна екскурсія, а також смачне частування у барі».

Долучилися до організації такої захопливої поїздки малечі у Меденичі Дрогобицького району і чиновники Львівської обласної державної адміністрації, і депутати Львівської облради, і представники ГУ МВСУ у Львівській області.

Утім, на цьому організатори акції не зупинятимуться. У межах проекту «Мій тато захищає Україну!» на дітей учасників АТО чекають чергові цікаві акції з організації їхнього дозвілля.

 

За матеріалами прес-служби Львівської обласної ради

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 930 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У вівторок, 19 грудня, для дітей із сімей учасників АТО організували святкове дійство з нагоди Дня св. Миколая. У заході взяли участь 320 дітей із сімей учасників АТО із Львівщини, а також 30 дітей з Івано-Франківської області. Із святом дітей привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. «Ваші...

Переглядів: 628 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook