Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО з Яворівщини побували на екскурсії у Львові (фото)

 

min
max

30 дітей, батьки яких є учасниками АТО з різних сіл Яворівського району Львівської області, в межах соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» відвідали Львів.

В обласному центрі на малечу чекав насичений яскравими подіями та позитивними емоціями день. Першим, хто зустрів у Львові діточок із Яворівщини, був відомий львівський батяр, цікавий гід та відома всім львів’янам і гостям міста людина Петро Радковець. Майстер екскурсій провів малечу, яка приїхала разом зі своїми матерями, центральними вуличками Львова, розповідаючи про їхні таємниці.

Після пізнавальної екскурсії центром міста, малеча переїхала на вулицю Стрийську у дитячий парк святкування днів народження «Дитяча Планета».

Діти та їхні батьки були дуже задоволені від того, наскільки цікаво відбулось їхнє дозвілля у Львові. «Це суцільний позитив! Щасливі, радісні усмішки дітей – це своєрідна оцінка роботи багатьох людей доброї волі, хто робить дітей щасливішими!», – зі словами вдячності відгукувались про акцію мами дітлахів.

Нагадаємо, проект «Мій тато захищає Україну!» відбувається за ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та за підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

 

За матеріалами прес-служби Львівської обласної ради

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 930 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У вівторок, 19 грудня, для дітей із сімей учасників АТО організували святкове дійство з нагоди Дня св. Миколая. У заході взяли участь 320 дітей із сімей учасників АТО із Львівщини, а також 30 дітей з Івано-Франківської області. Із святом дітей привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. «Ваші...

Переглядів: 628 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook