Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершився перший етап соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» (фото,відео)

 

min
max

26 травня у Національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся гала-концерт «Діти та зірки». Цим дійством завершився перший етап соціального проекту «Мій тато захищає Україну!», що стартував на Львівщині два місяці тому.

Разом із дітьми учасників антитерористичної операції на сході України виступили відомі виконавці: Катерина Бужинська, Павло Табаков, Віктор Винник (гурт «Мері»), Олександр Божик, Наталка Карпа, зірка першого сезону пісенного шоу «Голос. Діти» Роман Сасанчин, гурт «Ріка життя» та багато інших.

Серед глядачів у залі були присутні діти учасників АТО, їхні мами, бійці, які приїхали з передової на відпочинок додому, а також ділові та інформаційні партнери проекту. Концерт у прямому ефірі транслював канал ТРК «Львів».

Під час гала-концерту голова Львівської обласної ради Петро Колодій зазначив: «На сьогодні, 26 травня, ми планували закриття проекту і підбиття підсумків. Але коли побачили, наскільки активно до нього долучаються наші підприємці, митці, громадськість, вирішили продовжити проект до завершення війни на сході України».

Теплими словами вдячності та врученнями подяк відзначили працівників ЗМІ, партнерів, організаторів та учасників проекту голова Львівської обласної ради Петро Колодій та виконувач обов'язків першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, соціальний проект «Мій тато захищає Україну!» ініціювала Львівська обласна рада і підтримала обласна державна адміністрація. У межах проекту діти учасників АТО брали участь у конкурсі малюнків «Так чудово виглядає мир!», фотографій «Наша рідна земля», відеоробіт «Квітуча Україна», віршів «Люба Україно!» та фестивалі талантів. Також дітей долучали до різноманітних заходів дозвілля – відвідування музеїв, театрів, розважальних центрів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!» – на великій сцені Соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!» – на великій сцені Опубліковано: Понеділок, 25 травня 2015 У вівторок, 26 травня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться унікальний концерт – діти, батьки яких є учасниками АТО, виступлять на одній сцені з відомими артистами! У концертній програмі візьмуть участь діти учасників АТО, Катерина...

Переглядів: 2937 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 930 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook