Період публікації:

від

до

Категорія:

У школах Львівщини створять «Книгу пам`яті Героям України»

 

min
max

Упродовж 2016 року у школах області триватиме акція «Книга пам`яті Героям України», під час якої школярі та вчителі проводитимуть зустрічі з учасниками бойових дій на Сході. На основі зібраних спогадів про новітніх героїв України формуватимуть відповідні книги пам’яті.

Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук.

«Під час акції учнівські та педагогічні колективи навчальних закладів вивчатимуть життєвий шлях героїв України, – зазначила Олександра Небожук. – Зокрема зустрічатимуться з рідними та близькими, побратимами учасників АТО та збиратимуть про них спогади. Цими матеріалами поповнюватимуть і експозиції шкільних музеїв та куточки бойової слави».

За словами директора департаменту, такі «Книги пам’яті» створять у кожній школі. На їх основі формуватимуть окремі книги у районах.

Також в межах акції обговорюватимуть можливість присвоєння школам імені героїв АТО. Одним із її напрямів стане і опіка над дітьми героїв України, зокрема вивчення їх потреб.

Планують у межах акції налагоджувати співпрацю з громадськими об'єднаннями патріотичного спрямування, волонтерами, учасниками антитерористичної операції у проведенні заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, зокрема під час проведення літньої відпочинкової кампанії 2016 року.

Акцію організовують департамент освіти і науки ЛОДА спільно із Львівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді та обласним учнівським парламентом.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Eleos-Lviv» – спільнота небайдужих «Eleos-Lviv» – спільнота небайдужих Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3.03.2020 року до вихованців НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» завітали представники благодійної організації «Eleos-Lviv», яка розпочала свою діяльність при Єпархіальному управлінні Львівсько-Сокальської Єпархії ПЦУ. Гості приємно поспілкувалися з вихованцями Центру, розповіли про значення Великого посту...

Переглядів: 1128 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Благодійна акція Благодійна акція Опубліковано: Вівторок, 12 листопада 2019 У вересні і травні 2019 року у КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» проходила благодійна акція, під час якої було зібрано кошти в сумі 1211 грн. За ці гроші було закуплено гостинці для воїнів в АТО: чай, кава, печиво та цукерки. Ці продукти було...

Переглядів: 475 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook