Період публікації:

від

до

Категорія:

Турнір з «диво-шашок» у Турці зібрав кращих юних шашкістів, - результати (фото)

 

min
max

Днями у місті Турка Львівської області завершився всеукраїнський командний дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах». Ці традиційні змагання Турківщина приймала вже одинадцятий раз поспіль.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Учасниками турніру стали 22 команди, загальною чисельністю 66 осіб віком від 7 до 13 років, із Києва, Вінницької, Івано-Франківської, Львівської, Житомирської, Закарпатської, Харківської та Рівненської областей, а також гості з Молдови (м. Бендери). Шашкові баталії також відбувались й в особистому турнірі серед 12 шашкістів першорозрядників та кандидатів у майстри спорту 2000-2003 рр.н.

Варто наголосити, що цього року турнір присвятили пам’яті колишнього учня школи-інтернату, легендарного українського воїна «БАРНІ» (Олександра Ільницького (Галаца)). Він загинув у зоні АТО, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Нагороджений посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Власне право першого ходу у шашковій партії отримала донька «Барні» Ксенія та його бойовий побратим із позивним «Ганс».

За результатами змагань перше місце посіла перша команда Вінницької області із загальним результатом 14 командних очок із 14-ти можливих. Друге місце зайняла команда Вінницької ДЮСШ № 6 із результатом 12 очок, а третіми стали гості – команда Бендери-2 з Молдови (10 очок). Близькими до призових місць також були команди «Емільчене» Житомирської області, Київського палацу дітей та юнацтва та Турківської ДЮСШ «Юність».

У додатковому особистому турнірі перше місце серед юнаків посів Максим Долапчі (м. Бендери) – 13 очок, друге – Руслан Монич, третє – Іван Богдич (обидва м. Турка). Серед дівчат перше місце виборола Вікторія Прокопюк (м. Київ), друге – Надія Губа (м. Бендери), третє – Марія Шманенко (м. Київ).

Також цікаво пройшли бліцтурніри, коли кожен із учасників мав лише по 3 хвилини на партію + 3 секунди на хід.

Призери отримали кубки, медалі та грамоти, а також цінні подарунки і солодощі. Всім учасникам змагань організували й цікавий змістовний відпочинок.

З детальною інформацією про турнір можна ознайомитись тут.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах» в Турці присвячується загиблому бійцю АТО Дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах» в Турці присвячується загиблому бійцю АТО Опубліковано: Четвер, 05 січня 2017 Згідно з єдиним календарним планом спортивних змагань на 2017 рік Міністерства молоді та спорту України, у школі-інтернаті м. Турка Львівської області відбудеться одинадцятий поспіль Всеукраїнський командний дитячий турнір «Диво-шашки в сніжних Карпатах». Про це сьогодні, 5 січня, повідомив кореспондент...

Переглядів: 1031 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1872 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook