Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінг з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у сфері аналізу медійних комунікацій

 

min
max

Міністерство інформаційної політики України запрошує до участі у тренінгу з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у сфері аналізу медійних комунікацій.

Тренінг відбудеться 23 листопада з 09:30 до 17:30 в готелі «Reikartz Дворжец» за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 107, конференц-зала «Люблін».

Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/1xc53QYToRS2Qdo73 (ПІБ, посада, е-мейл, тел.) до 21 листопада.

Мета тренінгу – теоретичні та практичні заняття щодо методів аналізу медійних комунікацій та надання безкоштовного доступу до моніторингової онлайн-платформи для ефективної роботи прес-центру.

Під час тренінгу буде проведено теоретичні та практичні заняття з користування пошуковою системою й написання ключових запитів для неї, методології аналізу медійних комунікацій та інших необхідних інструментів для ефективного використання моніторингової онлайн-платформи.

Тренінг проводять провідні спеціалісти Центру контент-аналізу.

Зала оснащена усім необхідним для Вашої комфортної роботи: ноутбуками, проектором та мікрофонами.

За додатковою інформацією звертайтеся на ел. адресу: n.savitskaya-sheliga@gem.kiev.ua, або за тел.: (044) 355-07-17 – Анастасія.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook