Період публікації:

від

до

Категорія:

ХXІ Міжнародна науково-практична конференція «Релігія і держава у пошуках modus vivendi: українські реалії та світовий досвід»

 

min
max

Інститут релігії та суспільства Українського католицького університету запрошує студентів та молодих науковців взяти участь у ХXІ Міжнародній науково-практичній конференції «Релігія і держава у пошуках modus vivendi: українські реалії та світовий досвід».

Процес формування єдиної помісної Церкви в Україні ставить на порядок денний запитання, пов’язані з роллю держави та владних структур у цьому процесі. Як збалансувати дотримання релігійної свободи та інтереси держави? Які моделі співіснування Церкви та держави існують у світі? Як цей досвід може бути корисним в українських реаліях? Чи помісна Православна Церква України та українська влада здатні не піддатися спокусі цезаропапізму?

Для організаторів важливо почути думки молодих науковців та студентів у цій царині, обмінятися досвідом і випрацювати спільне бачення заявлених проблем.

Конференція відбудеться 22-23 березня в Українському католицькому університеті за адресою: м. Львів, вул. Свєнціцького, 17.

Інститут забезпечує учасникам конференції проживання (хостел) та харчування. Проїзд – за власний кошт учасників. Також необхідно сплатити реєстраційний внесок у розмірі 100 гривень.

Реєстраційна анкета та вимоги до доповіді додаються.

За довідками звертатись в Інститут релігії та суспільства УКУ, e-mail: irs@ucu.edu.ua, або за телефоном: (032) 240-99-40 (внутрішній 3252 та 3117).

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook