Період публікації:

від

до

Категорія:

Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія»

 

min
max

Дитячий форум – це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки від українських видавців.

Цього року Дитячий форум відбудеться у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія заходу – здобути суперсили, стати Супергероєм та врятувати Планету «Книгоманія» від екологічної катастрофи!

Триває Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія»

Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання.

Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ.

Упродовж 3-х місяців діти читають книжки, розповідають про них, змагаючись з іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України».

Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де їх чекатиме спеціальна програма заходів: літературні квести, зустрічі з відомими українськими дитячими письменниками, майстер-класи з різних видів творчості та мистецтва, які проводять художники, письменники, актори, народні майстри та інші митці. Основний захід для книгоманів – урочиста церемонія нагородження переможців, де кожному вручать дипломи «Суперчитач України - 2019» та подарунки.

Для переможців другого етапу конкурсу «Книгоманія» Генеральний партнер ПАТ «КРЕДОБАНК» підготував спеціальний конкурс «Читаємо з Kredobank», переможець якого отримає приз – подорож до Варшави! У межах конкурсу книгомани мають зняти відео-відгук або Book-trailer на одну із зазначених в умовах книжок.

І трохи таємної інформації: цього року ми вперше створили Таємне товариство книгоманів, де розказуємо новини про конкурс і ділимось цікавинками про літературу, читання та авторів. Приєднатися до Таємного товариства книгоманів можна за посиланням.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook